Повезане вести
Барцокас: Тајрик Џонс ме напао, навијач исто
Спортски журнал 29.11.2024
Партизан је синоћ победио Олимпијакос. На крају сусрета, догодио се и мањи инцидент на средини терена – Јоргос Барцокас је објаснио дешавање. - То је грешка Евролиге, асистент Жељка, не знам му име, целу утакмицу се обраћао… »
ФОТО „Обавестили смо Евролигу да нам је тренер нападнут“: Олимпијакос објавио фотографију човека ког је оптужио за инцидент…
Нова 29.11.2024
: Срамно понашање Олимпијакоса у Београду се наставља. Грци сада тврде да је Јоргос Барцокас нападнут на терену и објавили су фотографију човека ког оптужују за то. Олимпијакос се огласио у поноћ на Инстаграму и објавио… »
Испливао снимак - тренер Олимпијакоса гурнуо Обрадовићевог асистента! Скандал у Београдској арени после меча
Мондо 29.11.2024
Тренер Олимпијакоса Јоргос Барцокас гурнуо је члана стручног штаба Партизана Влада Андроића после меча. Тренер Олимпијакоса Јоргос Барцокас одржао је бурну конференцију за новинаре после пораза од Партизана у Београдској арени… »
Олимпијакос упутио хитну жалбу Евролиги: „Овај навијач је напао Барцокаса“ (ВИДЕО)
Данас 28.11.2024
Кошаркашки клуб Олимпијакос поднео је жалбу Евролиги због дешавања по завршетку меча 12. кола Евролиге у којој је изгубио од Партизана (78:70). Након меча, тренера гостију Јоргоса Барцокаса гурнуо је један навијач црно-белих… »
Тренер Олимпијакоса нападнут после утакмице: Један навијач ме је гурнуо (ВИДЕО)
Данас 28.11.2024
Тренер Олимпијакоса Јоргос Барцокас рекао је после утакмице у којој је његов тим изгубио од Партизана (78:70), да је по завршетку сусрета ушао у расправу са једним чланом стручног штаба домаћих, а да га је потом гурнуо један… »
Вести дана »
„Прајд марш“ у Београду: Велики број полицајаца у околини парка Мањеж
Данас пре 27 минутајош 35 повезаних
Велики протест у Загребу: Грађани траже уклањање опасног отпада из Лике
НИН пре 1 сатјош 29 повезаних
Крај емитовања емисије 24 минута са Зораном Кесићем на телевизији Нова С
Наслови.аи пре 53 минутајош 27 повезаних
Зеленски после разговора са Американцима: Украјина неће напасти Москву до понедељка
Курир пре 12 минутајош 24 повезане