Povezane vesti
Vučević u Trebinju: Nastavljamo da radimo na razvoju projekata u celoj RS
RTS 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. Predsednik RS Milorad Dodik rekao je da je Srbija prethodnih godina uložila 100 miliona… »
Vučević u Trebinju: Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem, rešavanjem problema
Kurir 01.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučevićnalazi se u poseti Trebinju, i rekao je da će radovi na uređenju centra biti završeni do kraja februara. - Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem, rešavanjem problema i ne tražimo razloge zašto… »
'Nema stajanja' oko gradnje aerodroma u Trebinju, izjavio premijer Srbije tokom boravka u BiH
Slobodna Evropa 01.12.2024
Predsjednik Vlade Srbije Miloš Vučević i predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorad Dodik, izjavili su u nedjelju, 1. decembra u Trebinju kako nastavljaju sa aktivnostima na izgradnji aerodroma u tom gradu, na krajnjem jugu… »
Vučević u poseti selu Mrkonjići, rodnom mestu Svetog Vasilija Ostroškog
Euronews 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević, koji boravi u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj, posetio je danas selo Mrkonjići, rodno mesto Svetog Vasilija Ostroškog, koje se nalazi u Popovom polju, na oko 30 kilometara od Trebinja. Vučević je, zajedno sa… »
"Za razliku od drugih mi se bavimo izgradnjom": Miloš Vučević iz Trebinja: Kada bi svi sa ovih prostora imali takav pristup…
Blic 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. - Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem, rešavanjem… »
Kada bi svi imali stav kao Srbija, svi narodi Balkana bi bili zadovoljniji: Vučević u Trebinju (VIDEO)
Danas 01.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Trebinju da se Srbija, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom, rešavanjem problema i povezivanjem naroda. „Mi ne tražimo razloge zašto ne možemo da gradimo, već kako možemo i na koji način. Kada bi… »
Vučević u Trebinju: Srbija se, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom i povezivanjem
Radio sto plus 01.12.2024
“Mi ne tražimo razloge zašto ne možemo da gradimo, već kako možemo i na koji način. Kada bi svi sa ovih prostora imali takav stav, svi narodi Balkana bi bili zadovoljniji”, kazao je premijer Srbije na konferenciji za novinare posle sastanka sa… »
Vučević u Trebinju počeo drugi dan posete Republici Srpskoj
Telegraf 01.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević počeo je jutros u Trebinju drugi dan posete Republici Srpskoj. Njemu će i danas domaćin posete biti predsedednik Republike Srpske Milorad Dodik. Vučević i Dodik, zajedno sa predsednikom Vlade Republike… »
Vučević: Nastavljamo da radimo na razvoju projekata u celoj Republici Srpskoj
Euronews 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je jutros u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti dalje da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. "Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem… »
Vučević: Nastavljamo da radimo na razvoju projekata u celoj Republici Srpskoj
Telegraf 01.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je jutros u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti dalje da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. "Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom… »
Vučević u Trebinju počeo drugi dan posete Republici Srpskoj
Euronews 01.12.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević počeo je jutros u Trebinju drugi dan posete Republici Srpskoj. Njemu će i danas domaćin posete biti predsedednik Republike Srpske Milorad Dodik. Vučević i Dodik, zajedno sa predsednikom Vlade Republike Srpske… »
Vesti dana »
Srbija danas pod uticajem toplog vremena: Temperature do 33 stepena, narednih dana i do 37°C
Glas Zaječara pre 44 minutajoš 27 povezanih
Dva radnika spasena iz tunela devet dana nakon poplava u Nepalu
Radio 021 pre 39 minutajoš 11 povezanih
Grend slem šampionka bila na pragu eliminacije, pa napravila jedan od najvećih preokreta koje je US Open video
Nova pre 54 minutajoš 15 povezanih
Beograd danas bez vode na više lokacija: Vodovod apeluje na građane da se pripreme
NIN pre 29 minutajoš 10 povezanih