Povezane vesti
Vučević u Trebinju: Nastavljamo da radimo na razvoju projekata u celoj RS
RTS 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. Predsednik RS Milorad Dodik rekao je da je Srbija prethodnih godina uložila 100… »
Vučević u Trebinju: Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem, rešavanjem problema
Kurir 01.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučevićnalazi se u poseti Trebinju, i rekao je da će radovi na uređenju centra biti završeni do kraja februara. - Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem, rešavanjem problema i ne tražimo razloge… »
Vučević: Nastavljamo da radimo na razvoju projekata u celoj Republici Srpskoj
RTV 01.12.2024
TREBINJE - Predsednik Vlade Miloš Vučević završio je dvodnevnu posetu Republici Srpskoj. On se danas u Trebinju sastao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsednikom Vlade RS Radovanom Viškovićem i sa predstavnicima lokalne… »
'Nema stajanja' oko gradnje aerodroma u Trebinju, izjavio premijer Srbije tokom boravka u BiH
Slobodna Evropa 01.12.2024
Predsjednik Vlade Srbije Miloš Vučević i predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorad Dodik, izjavili su u nedjelju, 1. decembra u Trebinju kako nastavljaju sa aktivnostima na izgradnji aerodroma u tom gradu, na krajnjem… »
Vučević u poseti selu Mrkonjići, rodnom mestu Svetog Vasilija Ostroškog
Euronews 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević, koji boravi u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj, posetio je danas selo Mrkonjići, rodno mesto Svetog Vasilija Ostroškog, koje se nalazi u Popovom polju, na oko 30 kilometara od Trebinja. Vučević je, zajedno sa… »
Vučević u Trebinju: Srbija se, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom i povezivanjem
Beta 01.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Trebinju da se Srbija, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom, rešavanjem problema i povezivanjem naroda. "Mi ne tražimo razloge zašto ne možemo da gradimo, već kako možemo i na koji način… »
"Za razliku od drugih mi se bavimo izgradnjom": Miloš Vučević iz Trebinja: Kada bi svi sa ovih prostora imali takav pristup…
Blic 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. - Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem… »
Kada bi svi imali stav kao Srbija, svi narodi Balkana bi bili zadovoljniji: Vučević u Trebinju (VIDEO)
Danas 01.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Trebinju da se Srbija, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom, rešavanjem problema i povezivanjem naroda. „Mi ne tražimo razloge zašto ne možemo da gradimo, već kako možemo i na koji način… »
Vučević u Trebinju: Srbija se, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom i povezivanjem
Radio sto plus 01.12.2024
“Mi ne tražimo razloge zašto ne možemo da gradimo, već kako možemo i na koji način. Kada bi svi sa ovih prostora imali takav stav, svi narodi Balkana bi bili zadovoljniji”, kazao je premijer Srbije na konferenciji za novinare posle sastanka sa… »
Vučević u Trebinju počeo drugi dan posete Republici Srpskoj
Telegraf 01.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević počeo je jutros u Trebinju drugi dan posete Republici Srpskoj. Njemu će i danas domaćin posete biti predsedednik Republike Srpske Milorad Dodik. Vučević i Dodik, zajedno sa predsednikom Vlade… »
Euronews 01.12.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je jutros u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti dalje da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. "Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem… »
Telegraf 01.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je jutros u Trebinju da će Srbija i Republika Srpska nastaviti dalje da zajednički rade na razvoju više projekata na teritoriji cele Srpske. "Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom… »
Vučević u Trebinju počeo drugi dan posete Republici Srpskoj
Euronews 01.12.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević počeo je jutros u Trebinju drugi dan posete Republici Srpskoj. Njemu će i danas domaćin posete biti predsedednik Republike Srpske Milorad Dodik. Vučević i Dodik, zajedno sa predsednikom Vlade Republike Srpske… »
Vesti dana »
Šačica policajaca čuvala Cetinje kada je pomahnitali ubica krenuo u krvavi pir: Otkriveni novi detalji masakra: Ovako je Aco za pola sata ubio 12 osoba
Blic pre 55 minutajoš 31 povezana
Kraj nedelje donosi kišu, susnežicu i sneg: Za vikend suvo i sunčano, ali hladno, od ponedeljka osetno toplije
Euronews pre 2 satajoš 9 povezanih
Šestočasovna drama u Južnoj Koreji: Policija pokušala da uhapsi opozvanog predsednika, akciju blokirale njegove sigurnosne snage (VIDEO)
Danas pre 20 minutajoš 4 povezane