Povezane vesti
Učenici osmog razreda do 30. decembra mogu da biraju predmet za treći test na završnom ispitu
Radio sto plus pre 1 dan
Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, učenici osmog razreda mogu do 30. decembra da se izjasne da li će kao treći test na završnom ispitu polagati biologiju, geografiju, istoriju, fiziku ili hemiju. Navodi se da od 20. do 24. januara naredne… »
Od danas osmaci mogu da biraju iz kog predmeta će polagati treći test ma maloj maturi, a evo i do kada mogu da se predomisle
Blic pre 24 sata
Danas su zvanično počele prijave za učenike osmog razreda koji će treći test polagati na maloj maturi. Prijave traju do 30. decembra, a učenici mogu birati između pet predmeta - istorije, geografije, fizike, biologije i hemije. Procedura prijave… »
Đaci, počinje prijava predmeta za polaganje prijemnog: Nudi se 5 opcija, moći će i da se menja do ovog datuma
Mondo pre 23 sata
Budući srednjoškolci mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta i da na kraju taj predmet polažu kao treći ispit na prijemnom pored srpskog i matematike. Učenici osmog razreda od danas mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će… »
Učenici osmog razreda od danas mogu da prijave koji će predmet polagati na završnom ispitu
RTK pre 1 dan
Učenici osmog razreda od danas mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita, a prijavljivanje će trajati do 30. decembra i vrši se u školama ili putem portala Moja srednja škola. Đaci… »
Od danas prijava izbornog predmeta za treći test u okviru završnog ispita
NIN pre 1 dan
Učenici osmog razreda od danas mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita, a prijavljivanje će trajati do 30. decembra i vrši se u školama ili putem portala Moja srednja škola, rekao… »
Počela prijava osmaka za izbor predmeta za 3. test na završnom ispitu: Imaju 5 opcija i 2 šanse da se predomisle! Ovo su…
Kurir pre 1 dan
Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se od danas pa do ponedeljka 30.12.2024. godine izjasne elektronski putem preko portala Moja srednja škola https://www.mojasrednjaskola.gov.rs/ ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet… »
Učenici osmog razreda do 30. decembra mogu da biraju predmet za treći test na završnom ispitu
Novi magazin pre 1 dan
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji mogu od danas da se izjasne elektronski putem preko portala Moja srednja škola https://www.mojasrednjaskola.gov.rs/ ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet ponuđenih raditi kao treći test na… »
Izjašnjavanje osmaka do 30. decembra o trećem predmetu na završnom ispitu
RTS pre 1 dan
Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se do ponedeljka 30. decembra 2024. godine izjasne koji će predmet raditi kao treći test na završnom ispitu. Biologija, geografija, istorija, fizika ili hemija – pet su ponuđenih predmeta… »
Od danas prijava "osmaka" za izborni predmet za treći test na završnom ispitu: Ovo su najpopularniji
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. "Danas počinje prijavljivanje učenika za izbor predmeta koji će polagati kao treći test na završnom ispitu. Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se do ponedeljka 30.12.2024. godine izjasne elektronskim putem… »
Osmaci do kraja decembra biraju jedan od pet predmeta kao treći test male mature
Radio 021 pre 1 dan
Učenici osmog razreda do 30. decembra mogu da prijave jedan od pet predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita a prijava se vrši u školama ili na portalu Moja srednja škola. Pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i… »
N1 Info pre 1 dan
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji mogu od danas da se izjasne elektronskim putem preko portala Moja srednja škola https://www.mojasrednjaskola.gov.rs/ ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet ponuđenih raditi kao treći test na… »
Od danas prijava izbornog predmeta za treći test u okviru završnog ispita za osnovce
Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
završnog ispita, a prijavljivanje će trajati do 30. decembra i vrši se u školama ili putem portala Moja srednja škola, rekao je za Tanjug Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje. "Danas počinje prijavljivanje… »
Od danas prijava izbornog predmeta za treći test u okviru završnog ispita
Euronews pre 1 dan
Učenici osmog razreda od danas mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita, a prijavljivanje će trajati do 30. decembra i vrši se u školama ili putem portala Moja srednja škola, rekao… »
Od danas prijava izbornog predmeta za treći test u okviru završnog ispita za osnovce
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Učenici osmog razreda od danas mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita, a prijavljivanje će trajati do 30. decembra i vrši se u školama ili putem portala Moja srednja… »
Vesti dana »
UŽIVO VIDEO Sednica o smeni Đurića: Građani ispred Skupštine, naprednjaci brane gradonačelnika
Radio 021 pre 25 minutajoš 19 povezanih
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Pogledajte kako je zapaljen jodžijev golf: Snimak kruži internetom, od automobila nije ostalo ništa (video)
Kurir pre 31 minutajoš 19 povezanih
Terza se srušio, nepomično leži Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (video)
Alo pre 3 satajoš 17 povezanih
Vučić o istraživanju koje je samo on video: Za građane su najveći problem u državi nasilni protesti
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih