Povezane vesti

"'Ajmo dalje, imam normalno pitanje što se tiče njegove devojke" Belivuk i njegov "vojnik" oči u oči: Ovako je ispitivan…

"'Ajmo dalje, imam normalno pitanje što se tiče njegove devojke" Belivuk i njegov "vojnik" oči u oči: Ovako je ispitivan…

Kurir 02.12.2024
Optuženi pripadnici klana Veljka Belivuka danas su u nastavku suđenja postavljali pitanja svedoku saradniku Nikoli Spasojeviću, takođe nekadašnjem pripadniku te kriminalne grupe. Pitanja Spasojeviću, inače kumu Marka Miljkovića i bivšem Rastinom… »
Devojka trenirala, deca dolazila u "bazu" na stadionu Partizana: Svedok saradnik šokirao na suđenju Belivukovom klanu

Devojka trenirala, deca dolazila u "bazu" na stadionu Partizana: Svedok saradnik šokirao na suđenju Belivukovom klanu

Mondo 02.12.2024
Na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka govorio je svedok saradnik Nikola Spasojević. Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića održano je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Tokom suđenja je ispitivan nekadašnji član… »
Šta se krije: U 'bazi' na stadionu partizana! Spasojević otkrio šokantne detalje: Dolazile i devojke i deca optuženih

Šta se krije: U 'bazi' na stadionu partizana! Spasojević otkrio šokantne detalje: Dolazile i devojke i deca optuženih

Blic 02.12.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju pripadnicima grupe Veljka Belivuka završeno ispitivanje okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića. Spasojević je nakon pauze najpre odgovarao na pitanja vođe grupe Belivuka. On je odgovarajući na… »
Belivuk ispitivao okrivljenog saradnika o prostorijama na stadionu Partizana

N1 Info 02.12.2024
Na suđenju klanu Veljka Belivuka okrivljenom saradniku i bivšem članu klana Nikoli Spasojeviću predočavana je foto dokumentacija iz spisa predmeta protiv ove organizovane kriminalne grupe. Njemu je pitanja postavljao i vođa klana i prvooptuženi… »
Na suđenju Belivuku završeno ispitivanje Spasojevića

Na suđenju Belivuku završeno ispitivanje Spasojevića

RTV 02.12.2024
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju pripadnicima grupe Veljka Belivuka završeno ispitivanje okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića. Spasojević je nakon pauze najpre odgovarao na pitanja vođe grupe Belivuka. On je… »
"Koja se hemijska reakcija desila u tvom mozgu?" Pripadnici Belivukovog klana ispitivali bivšeg rastinog telohranitelja…

"Koja se hemijska reakcija desila u tvom mozgu?" Pripadnici Belivukovog klana ispitivali bivšeg rastinog telohranitelja…

Kurir 02.12.2024
Od najnovijeg Hronološki Belivuk: Krenuo bih s nekim pitanjima, da mi ne pobegne. Reci mi Spasojeviću, vezano za ove fotografije iz Surduka, jesu li to žice iz guma koje si ti navodno kupio? Spasojević: Rekao sam da mi liče. Nagorele su, spaljene… »

Novi magazin 02.12.2024
Na suđenju klanu Veljka Belivuka okrivljenom saradniku i bivšem članu klana Nikoli Spasojeviću predočavana je foto dokumentacija iz spisa predmeta protiv ove organizovane kriminalne grupe. Njemu je pitanja postavljao i vođa klana i prvooptuženi… »
"Strahovao sam za svoj život od Veljka i Marka": Svedok saradnik otkrio jezive detalje o Belivukovom klanu

"Strahovao sam za svoj život od Veljka i Marka": Svedok saradnik otkrio jezive detalje o Belivukovom klanu

Mondo 02.12.2024
Suđenje pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića se nastavlja u Specijalnom sudu u Beogradu. Suđenje kriminalnoj grupi koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković danas se u Specijalnom sudu u Beogradu nastavlja… »
Okrivljenog-saradnika Spasojevića ispituju pripadnici Belivukove grupe

Sandžak haber 02.12.2024
BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka MIljkovića. Na pitanje okrivljenog Miloša Budimira da li je… »
Saradnik Spasojević na suđenju klanu Belivuka: Predao sam telefon – bilo je ili da nastradam ili da uradim kako mi kažu

Saradnik Spasojević na suđenju klanu Belivuka: Predao sam telefon – bilo je ili da nastradam ili da uradim kako mi kažu

N1 Info 02.12.2024
Na suđenju klanu Veljka Belivuka okrivljenom saradniku i bivšem članu klana Nikoli Spasojeviću predočavana je foto dokumentacija iz spisa predmeta protiv ove organizovane kriminalne grupe, koju Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za sedam… »

Insajder 02.12.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu u ponedeljak 2. decembra je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka MIljkovića. Na pitanje okrivljenog Miloša Budimira… »

IndeksOnline 02.12.2024
BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka MIljkovića. Na pitanje okrivljenog Miloša Budimira da li je… »
Strahovao za svoj život nakon ubistva Miloševića: Okrivljenog saradnika Spasojevića ispituju pripadnici Belivukove grupe

Strahovao za svoj život nakon ubistva Miloševića: Okrivljenog saradnika Spasojevića ispituju pripadnici Belivukove grupe

Blic 02.12.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka MIljkovića. Na pitanje okrivljenog Miloša Budimira da li je prvi put… »

RTS 02.12.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu ispitivanjem okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića nastavljeno je suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Spasojević je sklopio sporazum sa tužilaštvom da za kaznu… »
Nastavak suđenje Belivukovoj grupi: Prikazane fotografije kuće u Surduku gde je navodno spaljeno telo Gorana Mihajlovića

Nastavak suđenje Belivukovoj grupi: Prikazane fotografije kuće u Surduku gde je navodno spaljeno telo Gorana Mihajlovića

Euronews 02.12.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Na pitanje okrivljenog Miloša Budimira da li je prvi put… »

Novi magazin 02.12.2024
Na suđenju klanu Veljka Belivuka okrivljenom saradniku i bivšem članu klana Nikoli Spasojeviću predočavana je foto dokumentacija iz spisa predmeta protiv ove organizovane kriminalne grupe, koju Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za sedam… »
"U ovoj grupi o ubistvima su pričali kao o lovu" Svedok saradnik danas nastavlja da odgovara na pitanja Belivukovog klana…

"U ovoj grupi o ubistvima su pričali kao o lovu" Svedok saradnik danas nastavlja da odgovara na pitanja Belivukovog klana…

Kurir 02.12.2024
Suđenje kriminalnoj grupi koju su prema optužnici Javnog tužilaštva za organizovani kriminal organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković danas bi u Specijalnom sudu u Beogradu trebalo da bude nastavljeno ispitivanjem nekadašnjeg člana grupe… »

Vesti dana »