Povezane vesti
Pozorište Boško Buha ugostiće Narodno pozorište Užice sa predstavom "Leto kad sam naučila da letim": Delo je rađeno po…
Kurir pre 1 dan
Pozorište Boško Buha ugostiće Narodno pozorište Užice, u petak 6. decembra u 19 časova, sa predstavom "Leto kad sam naučila da letim". Predstava je rađena po motivima romana " Sofijina priča" Jasminke Petrović, dramatizaciju je napisala… »
Dolazi "Leto kad sam naučila da letim": U Pozorištu "Boško Buha" gostuje užičko Narodno pozorište
Večernje novosti pre 1 dan
POZORIŠTE "Boško Buha" ugostiće užičko Narodno pozorište i predstavu "Leto kad sam naučila da letim", u petak 6. decembra, na sceni Teatra "Vuk". foto NP Užice - Roman "Leto kad sam naučila da letim" primer je književnosti koja demantuje… »
Vesti dana »
Vozač automobilom uleteo među demonstrante na skupu „Zastani Srbijo“: Stigla hitna pomoć, ima povređenih
Pravda pre 33 minutajoš 20 povezanih
Četiri člana Beogradske filharmonije povređena tokom akcije "Zastani Srbijo"
Euronews pre 27 minutajoš 19 povezanih
Hiljade ljudi beže iz sirijskog grada Homsa pred pobunjenicima u ofanzivi
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Biće do 15 centimetara snega! Najnovija najava RHMZ: Evo kada stižu obilne padavine i koji delovi Srbije su prvi na udaru
Blic pre 2 satajoš 14 povezanih
Završen protest u Novom Sadu, ali i sednica pokrajinske Skupštine posle prekida i incidenata (FOTO)
Insajder pre 21 minutajoš 10 povezanih