Povezane vesti
Pozorište Boško Buha ugostiće Narodno pozorište Užice sa predstavom "Leto kad sam naučila da letim": Delo je rađeno po…
Kurir pre 19 sati
Pozorište Boško Buha ugostiće Narodno pozorište Užice, u petak 6. decembra u 19 časova, sa predstavom "Leto kad sam naučila da letim". Predstava je rađena po motivima romana " Sofijina priča" Jasminke Petrović, dramatizaciju je napisala… »
Dolazi "Leto kad sam naučila da letim": U Pozorištu "Boško Buha" gostuje užičko Narodno pozorište
Večernje novosti pre 18 sati
POZORIŠTE "Boško Buha" ugostiće užičko Narodno pozorište i predstavu "Leto kad sam naučila da letim", u petak 6. decembra, na sceni Teatra "Vuk". foto NP Užice - Roman "Leto kad sam naučila da letim" primer je književnosti koja demantuje… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić iz ciriha: Izuzetno pozitivno da je Nemačka za otvaranje klastera tri! Očekujemo još veći broj švajcarskih investitora u našoj zemlji
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Pao istorijski rekord: Bitkoin prvi put premašio 100.000 dolara i još raste
Nova pre 53 minutajoš 14 povezanih
3 Opcije za Makrona: - loša, gora i najgora Steže se obruč oko predsednika Francuske! Traži se njegova ostavka, ovo će gurnuti zemlju u haos
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih
U Srbiji danas oblačno, mestimično sa kišom i snegom u brdsko-planinskim predelima
Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih