Повезане вести
Позориште Бошко Буха угостиће Народно позориште Ужице са представом "Лето кад сам научила да летим": Дело је рађено по…
Курир 04.12.2024
Позориште Бошко Буха угостиће Народно позориште Ужице, у петак 6. децембра у 19 часова, са представом "Лето кад сам научила да летим". Представа је рађена по мотивима романа " Софијина прича" Јасминке Петровић, драматизацију је… »
Долази "Лето кад сам научила да летим": У Позоришту "Бошко Буха" гостује ужичко Народно позориште
Вечерње новости 04.12.2024
ПОЗОРИШТЕ "Бошко Буха" угостиће ужичко Народно позориште и представу "Лето кад сам научила да летим", у петак 6. децембра, на сцени Театра "Вук". фото НП Ужице - Роман "Лето кад сам научила да летим" пример је књижевности која… »
Вести дана »
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 33 минутајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана