Повезане вести
Пљугица имао саобраћајку Предњи део и цела десна страна аутомобила одваљена: "Бацио ме је на друго возило", откривено у…
Курир 06.12.2024
Репер Лука Бијеловић, познатији као Пљугица, доживео је саобраћајну незгоду у Београду. Он је излазио са паркинга када је на његову "шкоду" налетело друго возило. Како је Како је Пљугица испричао, други возач је гледао у… »
Наш познати репер имао саобраћајку, открио детаље: "Бацио ме је на друго возило"
Б92 06.12.2024
Репер Лука Бијеловић, познатији као Пљугица, доживео је саобраћајну незгоду у Београду. Он се након свега огласио па открио детаље удеса. Како је Пљугица испричао, други возач је гледао у телефон и није приметио да он излази… »
Пљугица имао саобраћајку: Предњи део реперовог аутомобила потпуно разваљен: "Бацио ме је на друго возило"
Блиц 06.12.2024
Репер Лука Бијеловић, познатији као Пљугица, доживео је саобраћајну незгоду у Београду. Пљугица је излазио са паркинга својим аутомобилом када је на његову "шкоду" налетело друго возило. Како је Пљугица испричао, други возач… »
Вести дана »

Ветровито, облачно и свежије – температура до 24 степена
Глас Зајечара пре 17 минутајош 20 повезаних

Душан Влаховић ове сезоне кориснији као резерва: Србину "не прија" улога стартера
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 17 минутајош 12 повезаних

"Да се Макронови овако понашају, где би им био крај" Доналд и Меланија Трамп стигли у Британију, један детаљ свима запао за око (фото)
Курир пре 42 минутајош 12 повезаних