Povezane vesti
Pljugica imao saobraćajku Prednji deo i cela desna strana automobila odvaljena: "Bacio me je na drugo vozilo", otkriveno u…
Kurir pre 30 dana
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. On je izlazio sa parkinga kada je na njegovu "škodu" naletelo drugo vozilo. Kako je Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon i nije primetio… »
Naš poznati reper imao saobraćajku, otkrio detalje: "Bacio me je na drugo vozilo"
B92 pre 30 dana
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. On se nakon svega oglasio pa otkrio detalje udesa. Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon i nije primetio da on izlazi sa parkinga. "Bio sam… »
Pljugica imao saobraćajku: Prednji deo reperovog automobila potpuno razvaljen: "Bacio me je na drugo vozilo"
Blic pre 30 dana
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Pljugica je izlazio sa parkinga svojim automobilom kada je na njegovu "škodu" naletelo drugo vozilo. Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon… »
Vesti dana »
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 6 satijoš 12 povezanih
Igor Kojić i Sofija izgovorili sudbonosno DA u tajnosti: Detalji intimnog venčanja!
Svet plus pre 18 minutajoš 21 povezana
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u i gasni ugovor: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih