Povezane vesti

Pljugica imao saobraćajku Prednji deo i cela desna strana automobila odvaljena: "Bacio me je na drugo vozilo", otkriveno u…

Pljugica imao saobraćajku Prednji deo i cela desna strana automobila odvaljena: "Bacio me je na drugo vozilo", otkriveno u…

Kurir pre 30 dana
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. On je izlazio sa parkinga kada je na njegovu "škodu" naletelo drugo vozilo. Kako je Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon i nije primetio… »
Naš poznati reper imao saobraćajku, otkrio detalje: "Bacio me je na drugo vozilo"

Naš poznati reper imao saobraćajku, otkrio detalje: "Bacio me je na drugo vozilo"

B92 pre 30 dana
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. On se nakon svega oglasio pa otkrio detalje udesa. Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon i nije primetio da on izlazi sa parkinga. "Bio sam… »
Pljugica imao saobraćajku: Prednji deo reperovog automobila potpuno razvaljen: "Bacio me je na drugo vozilo"

Pljugica imao saobraćajku: Prednji deo reperovog automobila potpuno razvaljen: "Bacio me je na drugo vozilo"

Blic pre 30 dana
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Pljugica je izlazio sa parkinga svojim automobilom kada je na njegovu "škodu" naletelo drugo vozilo. Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon… »

Vesti dana »