Повезане вести

Пљугица имао саобраћајку Предњи део и цела десна страна аутомобила одваљена: "Бацио ме је на друго возило", откривено у…

Пљугица имао саобраћајку Предњи део и цела десна страна аутомобила одваљена: "Бацио ме је на друго возило", откривено у…

Курир 06.12.2024
Репер Лука Бијеловић, познатији као Пљугица, доживео је саобраћајну незгоду у Београду. Он је излазио са паркинга када је на његову "шкоду" налетело друго возило. Како је Како је Пљугица испричао, други возач је гледао у… »
Наш познати репер имао саобраћајку, открио детаље: "Бацио ме је на друго возило"

Наш познати репер имао саобраћајку, открио детаље: "Бацио ме је на друго возило"

Б92 06.12.2024
Репер Лука Бијеловић, познатији као Пљугица, доживео је саобраћајну незгоду у Београду. Он се након свега огласио па открио детаље удеса. Како је Пљугица испричао, други возач је гледао у телефон и није приметио да он излази… »
Пљугица имао саобраћајку: Предњи део реперовог аутомобила потпуно разваљен: "Бацио ме је на друго возило"

Пљугица имао саобраћајку: Предњи део реперовог аутомобила потпуно разваљен: "Бацио ме је на друго возило"

Блиц 06.12.2024
Репер Лука Бијеловић, познатији као Пљугица, доживео је саобраћајну незгоду у Београду. Пљугица је излазио са паркинга својим аутомобилом када је на његову "шкоду" налетело друго возило. Како је Пљугица испричао, други возач… »

Вести дана »