Povezane vesti
Pljugica imao saobraćajku Prednji deo i cela desna strana automobila odvaljena: "Bacio me je na drugo vozilo", otkriveno u…
Kurir 06.12.2024
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. On je izlazio sa parkinga kada je na njegovu "škodu" naletelo drugo vozilo. Kako je Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon i nije primetio da on… »
Naš poznati reper imao saobraćajku, otkrio detalje: "Bacio me je na drugo vozilo"
B92 06.12.2024
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. On se nakon svega oglasio pa otkrio detalje udesa. Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon i nije primetio da on izlazi sa parkinga. "Bio sam u… »
Pljugica imao saobraćajku: Prednji deo reperovog automobila potpuno razvaljen: "Bacio me je na drugo vozilo"
Blic 06.12.2024
Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Pljugica je izlazio sa parkinga svojim automobilom kada je na njegovu "škodu" naletelo drugo vozilo. Kako je Pljugica ispričao, drugi vozač je gledao u telefon i… »
Vesti dana »

VJT: Jedan od učesnika protesta u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

Vučević: Sa mnom u prostorijama SNS-a bili i sin i ministarka Mesarović, "hteli su žive da nas zapale"
Radio 021 pre 31 minutajoš 25 povezanih

Počelo nevreme, a temperatura je skoro 40 stepeni: Ovim delovima Srbije preti i oluja
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih

"Rusija razume stav Amerike prema Ukrajini": Javio se Putin iz Moskve nakon sastanka sa Trampom
Mondo pre 31 minutajoš 84 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 24 povezane