Povezane vesti
Trudna Milica Veličković u suzama napustila belu kuću! Terza odjurio za njom: Imam dečka napolju!
Kurir pre 15 dana
Milica Veličković u suzama je izjurila iz Bele kuće, a njen bivši verenik Borislav Terzić Terza potrčao je za njom i nastavio raspravu oko njihovog nerođenog deteta. - Zašto mi ne daš da vidim dete? Šta sada ti bre pokušavaš? Milice, ajde… »
Terza prevario milicu i pre "elite"! Mina Vrbaški iznela šok tvrdnje o Terziću, evo kada i gde je to uradio!
Kurir pre 15 dana
Bivše učesnice rijalitija Mina Vrbaški i Vanja Živić prokomentarisale su aktuelne teme u "Eliti", Sofije Janičijević, Borislava Terzića Terze i trudne prevarene Milice Veličković, a onda je Mina iznela šokantne tvrdnje. - Ona je i dalje puna… »
Trudna Milica Veličković u suzama napustila belu kuću: Terza odjurio za njom: "Proganjaću te 10 godina"
Blic pre 15 dana
Milica Veličković u suzama je izjurila iz Bele kuće, a njen bivši verenik Borislav Terzić Terza potrčao je za njom i nastavio raspravu oko njihovog nerođenog deteta. - Zašto mi ne daš da vidim dete? Šta sada ti bre pokušavaš? Milice, ajde… »
"Imam dečka napolju": Trudna Milica Veličković priznala Terzi u lice da je zauzeta, on zanemeo od šoka: "Znači i ti si…
Blic pre 15 dana
Trudna Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je u rijaliti program "Elita 8" i u više navrata se žestoko posvađala sa Borislavom Terzićem Terzom i njegovom devojkom Sofijom Janjićijević. Milica je sinoć ponovo ušla u sukob sa Terzom, a u tim… »
Terza lomi ogradu, drama na imanju! Nakon što je saznao sve o Sofijinoj mračnoj prošlosti isplanirao filmsko bekstvo…
Kurir pre 15 dana
Milica Veličković je napravila pometnju svojim ulaskom u rijaliti. Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su raskinuli i zadrugar je pobesneo kada je saznao mračne tajne iz Sofijine prošlosti. Terza je nakon haosa otišao u ekonomsko dvorište… »
"I ti mene prevarila?!" Saznanje o Miličinom ljubavnom rasturilo Terzu na komade! Pred milionima mu priznala: Imam dečka…
Kurir pre 15 dana
Otkako je trudna Milica Veličković kročila na imanje, ne prestaje da se priča o prošlosti Sofije Janićijević i potezima koje je napravio Borislav Terzić Terza. Milica ih svakodnevno vređa i provocira, ali joj oni ne odgovaraju jer su svesni šta… »
Šok priznanje Milice Veličković o terzinoj porodici: Otkrila kroz kakav pakao je prošla: "Dao je moj broj nekom zelenašu"
Blic pre 15 dana
Trudna Milica Veličković napravila je pometnju u rijalitiju svojim ulaskom u "Zadrugu 8 Elitu". Veza Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze se odmah raspala, a onda je Milica priznala koliko je besna na Terzinu porodicu jer joj nisu pružili… »
Drama u šimanovcima: Terza lomi ogradu, beži iz rijalitija: Obezbeđenje ga prati u stopu
Blic pre 15 dana
Milica Veličković ušla je u "Elitu" gde se suočila sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom koji ju je trudnu prevario u rijaliti sa Sofijom Janjićijević. Milica svakodnevno ulazi u žestoke sukobe sa Terzom i njegovom ljubavnicom, a on je… »
Vesti dana »
BLOG Veličanstven skup na Slaviji, grupa studenata došla ispred Skupštine, Nišlije šetnjom završile protest
N1 Info pre 35 minutajoš 54 povezane
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 11 satijoš 2 povezane
Stiže sneg u celu Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, evo koliko zahlađenje nas očekuje sledeće sedmice
Mondo pre 5 satijoš 20 povezanih