Povezane vesti

Jokić ima predlog kako da razmrda ekipu: Ili po džepu, ili klupa

Jokić ima predlog kako da razmrda ekipu: Ili po džepu, ili klupa

Sportski žurnal 08.12.2024
Srpski as istakao da je na parketu potrebna reakcija. Posle utakmice u kojoj je Nikola Jokić ubacio 56 poena i došao do rekorda karijere, a Denver i pored toga izgubio od najslabije ekipe lige koja je prethodno izgubila 16 uzastopnih mečeva, srpski as… »
Pogledajte kako Nikola Jokić deli lekcije u Americi: Posle debakla stao pred kamere, ovo će zaboleti ekipu!

Pogledajte kako Nikola Jokić deli lekcije u Americi: Posle debakla stao pred kamere, ovo će zaboleti ekipu!

Mondo 08.12.2024
Najbolji košarkaš na planeti, srpski centar Nikola jokić, razočaran je ponašanjem i igrom svojih saigrača iz Denvera. Nikola Jokić je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri, a Denver Nagetsi su poraženi od Vašington Vizardsa, koji su… »
Nikola Jokić opet ostavljen na cedilu: Denver u rasulu, Srbin mora sve sam da radi!

Nikola Jokić opet ostavljen na cedilu: Denver u rasulu, Srbin mora sve sam da radi!

Mondo 08.12.2024
Tim iz Kolorada se nalazi u haosu, a Nikola Jokić je jedina svetla tačka ove sezone. Nikola Jokić je i ove sezone najbolji igrač u NBA ligi, ali Denver Nagetsi ne koriste ni delić njegovog talenta. Trenutno imaju katastrofalan niz rezultata i bore se… »
Sramota: Stvarno bruka šta je Nikola Jokić doživeo u Denveru!

Sramota: Stvarno bruka šta je Nikola Jokić doživeo u Denveru!

Večernje novosti 08.12.2024
Nikola Jokić se posle rođenja sina vratio obavezama u u najjačoj ligi sveta, a NBA liga ne samo da ga nikad nije videla ovakvog kakav je sada - nego on nije doživeo nikada nešto slično u životu. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Jokić je minule noći… »
Jokić traži reakciju: U mojoj zemlji posle serije loših igara dobijete manju platu!

Jokić traži reakciju: U mojoj zemlji posle serije loših igara dobijete manju platu!

Vesti online 08.12.2024
Srpski košarkaš Nikola Jokić ističe da se u Srbiji posle serije loših utakmica dobija kazna u vidu manje plate i tako je na neki način nagovestio da nije zadovoljan igrama Denvera. Te da bi možda trebalo da uslede kazne posle poraza od… »
Čuveni trener zagrmeo: Čovek kojeg Srbija dobro pamti udario na Denver zbog Jokića

Čuveni trener zagrmeo: Čovek kojeg Srbija dobro pamti udario na Denver zbog Jokića

Nikola Jokić zabeležio je još jednu neverovatnu partiju u porazu Denvera od Vašingtona, a njegova igra nije promakla ni jednom od najpoznatijih američkih trenera. FOTO: AP/Tanjug Čuveni trener Džordž Karl reako je da Nagetsi treba mnogo više da… »
Nikola Jokić besniji nego ikada: Srbinu teško pao poraz od fenjeraša! (video)

Nikola Jokić besniji nego ikada: Srbinu teško pao poraz od fenjeraša! (video)

Hot sport 08.12.2024
Rođeni pobednik, Nikola Jokić! Nikola Jokić, aktuelni MVP NBA lige, ostvario je najimpresivniji učinak u svojoj karijeri kada je reč o broju postignutih poena, dok je istovremeno bio blizu ostvarenja tripl-dabla. Ipak, njegov sjajan nastup nije bio… »
Jokić je rekorder, a lista najefikasnijih Srba možda vas iznenadi

Jokić je rekorder, a lista najefikasnijih Srba možda vas iznenadi

Sport klub 08.12.2024
Nikola Jokić je u noći između subote i nedelje u porazu Denvera od Vašingtona (122:113) zabeležio rekord karijere sa 56 poena. Njegova sjajna partija bila je povod i da se podsetimo najistaknutijih mečeva većine srpskih igrača koji su ostavili… »
Čuveni trener kritikuje Denver: Medžik dodavao Karimu, a Jokić?

Čuveni trener kritikuje Denver: Medžik dodavao Karimu, a Jokić?

Sport klub 08.12.2024
Džordž Karl, nekadašnji trener Denver Nagetsa, imao je u noći između subote i nedelje mnoštvo zanimljivih komentara nakon poraza ove ekipe od Vašington Vizardsa (122:113). Dobitnik nagrade za trenera sezone 2012/2013. izneo je salvu kritika na… »
Jokić upozorio saigrače: "U Srbiji se za ovakve igre ne daje puna plata..."

Jokić upozorio saigrače: "U Srbiji se za ovakve igre ne daje puna plata..."

Sportske.net 08.12.2024
Najbolji košarkaš NBA lige i Denver Nagetsa Nikola Jokić predložio je određeni vid motivacije za njegove saigrače čije predstave nisu pozitivne ove sezone. Skor od tek 11 pobeda i 10 poraza nije dovoljan za ekipu u kojoj nastupa branilac MVP… »
Meloun: "Stidim se"

Meloun: "Stidim se"

Sportske.net 08.12.2024
Nikola Jokić je odigrao odličnu utakmicu protiv Vašingtona, koji je njegov Denver izgubio. Vizardsi su tako prekinuli niz od 16 vezanih poraza od Nagetsa. Jokić je postigao velikih 56 poena, 16 skokova i osam asistencija, ali nije bilo dovoljno… »
"Sramota me je": Majk Meloun otvorio dušu, ovo je rekao o saigračima Nikole Jokića

"Sramota me je": Majk Meloun otvorio dušu, ovo je rekao o saigračima Nikole Jokića

Trener Denver nagetsa, Majk Meloun prokomentarisao je šokantan poraz tima, uz istorijsko veče Nikole Jokića. FOTO: Tanjug/AP Nakon 16 poraza u nizu Vašington Vizardsi okusili su slast pobede, do koje su došli uprkos 56 poena koje je postigao srpski… »
Srpski as oborio još jedan rekord pa šokirao izjavom: U mojoj zemlji posle ovoga dobićete manju platu!

Srpski as oborio još jedan rekord pa šokirao izjavom: U mojoj zemlji posle ovoga dobićete manju platu!

Euronews 08.12.2024
Iako je postigao 56 koševa na utakmici Nikola Jokić nije bio zadovoljan. Logično Denver je izgubio do najslabijeg tima u ligi, ali se srpskom asu nema šta zameriti. Odigrao je maestralan meč, ali ga saigrači nisu pratili. "Treba nam reakcija. U… »
Jokić nezadovoljan: Zbog ovakvih igara u Srbiji se umanji plata

Jokić nezadovoljan: Zbog ovakvih igara u Srbiji se umanji plata

Sport klub 08.12.2024
Uprkos najboljem poenterskom učinku Nikole Jokića u karijeri, Denver je izgubio od Vašington Vizardsa, najlošije ekipe u NBA, a srpski centar nije bio zadovoljan onim što je video, pa je predložio i kaznene mere. Jokić je ubacio čak 56 poena… »
Meloun: "Sramota me je"

Meloun: "Sramota me je"

B92 08.12.2024
Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa, prokomentarisao je šokantan poraz njegovog tima uz briljantnu partiju Nikole Jokića. Vašington Vizardsi prekinuli su niz od 16 poraza protiv Denvera, uprkos tome što je Jokić dao 56 poena. Jokić je imao jasnu… »
Jokić surov posle debakla: "Tamo odakle ja dolazim bi..."

Jokić surov posle debakla: "Tamo odakle ja dolazim bi..."

B92 08.12.2024
Nikola Jokić je na zanimljiv način prokomentarisao lošu seriju svoje ekipe, koja je izgubila tri od poslednja četiri meča. I ne samo to, već je poslednji izgubila od ubedljivo najgore ekipe u celoj NBA ligi, i to nakon 56 poena Jokića. Somborca su… »
Jokić besan kao nikada pre! "Tamo u mojoj zemlji...": Nikola udario po saigračima

Jokić besan kao nikada pre! "Tamo u mojoj zemlji...": Nikola udario po saigračima

NIKOLA Jokić pomera granice, ispisuje svoju, ali i istoriju Nagetsa, ali ne prate ga saigrači, a Somborac je nakon poraza od Vašington Vizardsa opleo po njima. FOTO: Tanjug/AP Nekadašnji šampion NBA lige poražen je od najgoreg tima, i to u duelu u… »

Vesti dana »