Povezane vesti
Sportski savez Srbije - Šampioni za katedrom
Sportski žurnal 11.12.2024
Delegacija sss i Tijana Bogdanović, vlasnica medalja sa OI, posetili Gornji Milanovac. Čelnici Sportskog saveza Srbije (SSS), predsednik Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković, uz proslavljenu tekvondistkinju Tijanu Bogdanović posetili su… »
Kako se postaje šampion: Delegacija Sportskog saveza Srbije u poseti Gornjem Milanovcu
Večernje novosti 11.12.2024
ČELNICI Sportskog saveza Srbije, predsednik Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković uz proslavljenu tekvondistkinju Tijanu Bogdanović posetili su opštinu Gornji Milanovac sa dva cilja. Štefanek i Marinković su sa predsednikom opštine Dejanom… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Grada Novog Sada, 140 tačaka na dnevnom redu
RTV pre 51 minutajoš 59 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 56 minutajoš 21 povezana

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih