Povezane vesti

''Neću da se mirim sa terzom, izgubiću publiku na tik toku'' Šok izjava trudne Milice Veličković digla prašinu na…

''Neću da se mirim sa terzom, izgubiću publiku na tik toku'' Šok izjava trudne Milice Veličković digla prašinu na…

Alo pre 30 dana
Smatraju da je preterala u nekim situacijama. Trudna Milica Veličković, kao i njega porodica, prolaze kroz veliki stres zbog svega što se dešava u rijalitiju. Borislav Terzić ne posustaje pa se sada u toku obraćanja koristi i uvredama, dok Sofija… »
Moja beba je jedva preživela! Milica rida na sav glas, Terza zgrozio sve: Ne zanima me što si trudna!

Moja beba je jedva preživela! Milica rida na sav glas, Terza zgrozio sve: Ne zanima me što si trudna!

Alo pre 30 dana
Priznaje da je obišla mnoge psihijatrijske ustanove. Milica Veličković briznula je u plač, prilikom čega je Borislavu Terziću Terzi otkrila koliko joj je bola i tuge naneo. - Šta bi bilo da sam pobacila, je l' bi bio srećan? Je l' bi ti izgovor… »
Terza odustao od deteta? Prihvatio Miličinu molbu, potpuno promenio ploču, gledaoci zanemeli!

Terza odustao od deteta? Prihvatio Miličinu molbu, potpuno promenio ploču, gledaoci zanemeli!

Alo pre 30 dana
Zamolila ga da je više ne uznemirava. Milica Veličković i Borislav Terzić Terza nakon sukoba u emisiji seli su da popričaju nasamo. - Kad si stigla da imaš i dečka i sve? - upitao je Terza. - Pa stigla sam kao i ti - rekla je Milica. PrintScreen… »
"Nemoj me tužiti!" Milica i Terza obavili nasamo razgovor: Molio da viđa dete, ona mu poručila: "Živi život"

"Nemoj me tužiti!" Milica i Terza obavili nasamo razgovor: Molio da viđa dete, ona mu poručila: "Živi život"

Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Milica Veličković i Borislav Terzić Terza sinoć su prvi put nasamo razgovarali nakon njenog ulaska u rijalitiju "Elita". Terza je molio Milicu da mu dozvoli da viđa njihovo dete, ali ona je odlučno odbila njegovu molbu i zamolila ga… »
"Ubila bih i dete i sebe" Trudna Milica vrišti na sav glas, uznemirujuće scene u Eliti, neviđeno do sada!

"Ubila bih i dete i sebe" Trudna Milica vrišti na sav glas, uznemirujuće scene u Eliti, neviđeno do sada!

Alo pre 30 dana
Izjavom zaprepastila javnost. Sinoć je došlo do neviđenog haosa između Milice Veličković, Borislava Terzića i Sofije Janićijević. Usled brojnih optužbi i uvreda, u jednom trenutku nastao je muk kada je trudna Milica izgovorila "kako bi se ubila… »
Na dete neću potrošiti ništa, sve pare ću dati na ku*ve! Strašne reči Borislava Terzića, trudna Milica ne može biti…

Na dete neću potrošiti ništa, sve pare ću dati na ku*ve! Strašne reči Borislava Terzića, trudna Milica ne može biti…

Alo pre 30 dana
Kako ističe, živi sa tim da je NN i super mu je! U rijaliti programu naočigled trudne Milice Veličković došlo je do žestokog sukoba između Borislava Terzića i Uroša Stanića, tokom kojeg su pale mnoge teške reči. U prostoriji sa Terzom i… »

Vesti dana »