Povezane vesti
Moja beba je jedva preživela! Milica rida na sav glas, Terza zgrozio sve: Ne zanima me što si trudna!
Alo pre 37 minuta
Priznaje da je obišla mnoge psihijatrijske ustanove. Milica Veličković briznula je u plač, prilikom čega je Borislavu Terziću Terzi otkrila koliko joj je bola i tuge naneo. - Šta bi bilo da sam pobacila, je l' bi bio srećan? Je l' bi ti izgovor… »
Terza odustao od deteta? Prihvatio Miličinu molbu, potpuno promenio ploču, gledaoci zanemeli!
Alo pre 3 sata
Zamolila ga da je više ne uznemirava. Milica Veličković i Borislav Terzić Terza nakon sukoba u emisiji seli su da popričaju nasamo. - Kad si stigla da imaš i dečka i sve? - upitao je Terza. - Pa stigla sam kao i ti - rekla je Milica. PrintScreen… »
"Nemoj me tužiti!" Milica i Terza obavili nasamo razgovor: Molio da viđa dete, ona mu poručila: "Živi život"
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Milica Veličković i Borislav Terzić Terza sinoć su prvi put nasamo razgovarali nakon njenog ulaska u rijalitiju "Elita". Terza je molio Milicu da mu dozvoli da viđa njihovo dete, ali ona je odlučno odbila njegovu molbu i zamolila ga… »
"Ubila bih i dete i sebe" Trudna Milica vrišti na sav glas, uznemirujuće scene u Eliti, neviđeno do sada!
Alo pre 5 sati
Izjavom zaprepastila javnost. Sinoć je došlo do neviđenog haosa između Milice Veličković, Borislava Terzića i Sofije Janićijević. Usled brojnih optužbi i uvreda, u jednom trenutku nastao je muk kada je trudna Milica izgovorila "kako bi se ubila… »
Na dete neću potrošiti ništa, sve pare ću dati na ku*ve! Strašne reči Borislava Terzića, trudna Milica ne može biti…
Alo pre 9 sati
Kako ističe, živi sa tim da je NN i super mu je! U rijaliti programu naočigled trudne Milice Veličković došlo je do žestokog sukoba između Borislava Terzića i Uroša Stanića, tokom kojeg su pale mnoge teške reči. U prostoriji sa Terzom i… »
Vesti dana »
Studenti i bivša rektorka Univerziteta traže ostavku rektora Madića
Vreme pre 7 minutajoš 12 povezanih
„Kad izvršite masakr sa 20 godina, kažu vam da ste mali i da ćete se popraviti“: Teške reči advokata posle presude Blažićima
Nova pre 1 satjoš 94 povezane
Ispitana 34 svedoka u istrazi oko pada nadstrešnice, u planu još 16
Forbes pre 31 minutajoš 52 povezane
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 50 minutajoš 48 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana