Повезане вести

Моја беба је једва преживела! Милица рида на сав глас, Терза згрозио све: Не занима ме што си трудна!

Моја беба је једва преживела! Милица рида на сав глас, Терза згрозио све: Не занима ме што си трудна!

Ало 12.12.2024
Признаје да је обишла многе психијатријске установе. Милица Величковић бризнула је у плач, приликом чега је Бориславу Терзићу Терзи открила колико јој је бола и туге нанео. - Шта би било да сам побацила, је л' би био срећан? Је… »
Терза одустао од детета? Прихватио Миличину молбу, потпуно променио плочу, гледаоци занемели!

Терза одустао од детета? Прихватио Миличину молбу, потпуно променио плочу, гледаоци занемели!

Ало 12.12.2024
Замолила га да је више не узнемирава. Милица Величковић и Борислав Терзић Терза након сукоба у емисији сели су да попричају насамо. - Кад си стигла да имаш и дечка и све? - упитао је Терза. - Па стигла сам као и ти - рекла је… »
"Немој ме тужити!" Милица и Терза обавили насамо разговор: Молио да виђа дете, она му поручила: "Живи живот"

"Немој ме тужити!" Милица и Терза обавили насамо разговор: Молио да виђа дете, она му поручила: "Живи живот"

Телеграф 12.12.2024
Препоручујемо. Милица Величковић и Борислав Терзић Терза синоћ су први пут насамо разговарали након њеног уласка у ријалитију "Елита". Терза је молио Милицу да му дозволи да виђа њихово дете, али она је одлучно одбила његову… »
"Убила бих и дете и себе" Трудна Милица вришти на сав глас, узнемирујуће сцене у Елити, невиђено до сада!

"Убила бих и дете и себе" Трудна Милица вришти на сав глас, узнемирујуће сцене у Елити, невиђено до сада!

Ало 12.12.2024
Изјавом запрепастила јавност. Синоћ је дошло до невиђеног хаоса између Милице Величковић, Борислава Терзића и Софије Јанићијевић. Услед бројних оптужби и увреда, у једном тренутку настао је мук када је трудна Милица изговорила… »
На дете нећу потрошити ништа, све паре ћу дати на ку*ве! Страшне речи Борислава Терзића, трудна Милица не може бити згроженија!…

На дете нећу потрошити ништа, све паре ћу дати на ку*ве! Страшне речи Борислава Терзића, трудна Милица не може бити згроженија!…

Ало 12.12.2024
Како истиче, живи са тим да је НН и супер му је! У ријалити програму наочиглед трудне Милице Величковић дошло је до жестоког сукоба између Борислава Терзића и Уроша Станића, током којег су пале многе тешке речи. У просторији са… »

Вести дана »