Повезане вести
Моја беба је једва преживела! Милица рида на сав глас, Терза згрозио све: Не занима ме што си трудна!
Ало 12.12.2024
Признаје да је обишла многе психијатријске установе. Милица Величковић бризнула је у плач, приликом чега је Бориславу Терзићу Терзи открила колико јој је бола и туге нанео. - Шта би било да сам побацила, је л' би био срећан? Је… »
Терза одустао од детета? Прихватио Миличину молбу, потпуно променио плочу, гледаоци занемели!
Ало 12.12.2024
Замолила га да је више не узнемирава. Милица Величковић и Борислав Терзић Терза након сукоба у емисији сели су да попричају насамо. - Кад си стигла да имаш и дечка и све? - упитао је Терза. - Па стигла сам као и ти - рекла је… »
"Немој ме тужити!" Милица и Терза обавили насамо разговор: Молио да виђа дете, она му поручила: "Живи живот"
Телеграф 12.12.2024
Препоручујемо. Милица Величковић и Борислав Терзић Терза синоћ су први пут насамо разговарали након њеног уласка у ријалитију "Елита". Терза је молио Милицу да му дозволи да виђа њихово дете, али она је одлучно одбила његову… »
"Убила бих и дете и себе" Трудна Милица вришти на сав глас, узнемирујуће сцене у Елити, невиђено до сада!
Ало 12.12.2024
Изјавом запрепастила јавност. Синоћ је дошло до невиђеног хаоса између Милице Величковић, Борислава Терзића и Софије Јанићијевић. Услед бројних оптужби и увреда, у једном тренутку настао је мук када је трудна Милица изговорила… »
На дете нећу потрошити ништа, све паре ћу дати на ку*ве! Страшне речи Борислава Терзића, трудна Милица не може бити згроженија!…
Ало 12.12.2024
Како истиче, живи са тим да је НН и супер му је! У ријалити програму наочиглед трудне Милице Величковић дошло је до жестоког сукоба између Борислава Терзића и Уроша Станића, током којег су пале многе тешке речи. У просторији са… »
Вести дана »
Ко је био Роб Рајнер који је са супругом пронађен мртав у породичној кући
Н1 Инфо пре 29 минутајош 33 повезане
Сиднеј, дан после терористичког напада на плажи Бонди – осумњичени отац и син, Аустралија у жалости, најављене строге контроле оружја
РТС пре 9 минутајош 19 повезаних
Чиле добио новог председника: Каст освојио више од 58 одсто гласова
Еуроневс пре 38 минутајош 15 повезаних
Удар дронова на Москву, ракетни напад на Белгород; други дан мировних преговора у Берлину
РТС пре 19 минутајош 15 повезаних