Povezane vesti
Galaksija „Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
Blic 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Radio 021 12.12.2024
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. NASA Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno… »
BBC News 12.12.2024
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala… »
Galaksija „Božićna svetlost“ otkriva kako je nastao Univerzum
Danas 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Galaksija "Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
NIN 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. "Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 45 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 29 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 55 minutajoš 19 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 5 satijoš 25 povezanih

RGZ: Cene stanova u prvom tromesečju porasle 5,31 odsto u odnosu na isti period prošle godine
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih