Povezane vesti
Galaksija „Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
Blic 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Radio 021 12.12.2024
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. NASA Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno… »
BBC News 12.12.2024
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala… »
Galaksija „Božićna svetlost“ otkriva kako je nastao Univerzum
Danas 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Galaksija "Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
NIN 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. "Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Vesti dana »

Lideri zelenih u EP: EU da razmotri finansiranje Srbije, Vučićeva politika ugrožava integritet Unije
Radio sto plus pre 17 minutajoš 18 povezanih

'Političko samoubistvo': Otvorena vrata novoj krizi u Francuskoj
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih

Jak zemljotres u Grčkoj "uhvaćen" na kamerama: Podrhtavanje tla prekinulo i konferenciju Ivana Jovanovića (VIDEO)
Euronews pre 17 minutajoš 16 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael naredio prvi put evakuaciju celog grada Gaze pre kopnene invazije
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih