Povezane vesti
Galaksija „Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
Blic pre 4 sati
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa… »
Radio 021 pre 4 sati
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. NASA Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno… »
BBC News pre 4 sati
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno… »
Galaksija „Božićna svetlost“ otkriva kako je nastao Univerzum
Danas pre 4 sati
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa… »
Galaksija "Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
NIN pre 4 sati
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. "Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa… »
Vesti dana »
BLOG Studentska pobuna uživo na RTS: Podrška stigla i od zaposlenih na javnom servisu, akademci nisu prestajali da prave buku
Nova pre 41 minutajoš 26 povezanih
Skandalozno ponašanje Uroša Blažića u sudnici: Smejao se kad su ga uveli, a kada je čuo presudu uradio je ovo (foto)
Kurir pre 3 satajoš 105 povezanih
Manojlović: Po kom osnovu su dokumenta o stanici bila dostupna Vučiću, mora da bude saslušan
Beta pre 3 satajoš 60 povezanih
Svi plenumi blokiranih fakulteta u Beogradu demantovali da su njihovi zahtevi ispunjeni
Blic pre 4 satijoš 52 povezane