Povezane vesti

Galaksija „Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum

Blic pre 4 sati
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa… »

Radio 021 pre 4 sati
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. NASA Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno… »

BBC News pre 4 sati
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno… »
Galaksija „Božićna svetlost“ otkriva kako je nastao Univerzum

Galaksija „Božićna svetlost“ otkriva kako je nastao Univerzum

Danas pre 4 sati
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa… »
Galaksija "Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum

Galaksija "Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum

NIN pre 4 sati
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. "Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa… »

Vesti dana »