Povezane vesti
Galaksija „Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
Blic 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Radio 021 12.12.2024
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. NASA Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno… »
BBC News 12.12.2024
Ova galaksija, koja izgleda kao roj svitaca, pruža naučnicima jedinstvenu priliku da posmatraju proces nastanka galaksije. Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala… »
Galaksija „Božićna svetlost“ otkriva kako je nastao Univerzum
Danas 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. „Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Galaksija "Božićna svetlost" otkriva kako je nastao Univerzum
NIN 12.12.2024
Nasin Džejms Veb svemirski teleskop (JVST) je po prvi put zabeležio sliku koja pokazuje kako je naša galaksija verovatno izgledala u trenutku kada se formirala, a ima veze sa Božićnom čarolijom. "Jednostavno mi se dopada blještava galaksija sa božićnim… »
Vesti dana »
Studentkinja napadnuta kod šatorskog naselja u Beogradu, nasrtaji i na novinarku KRIK-a
Beta pre 9 minutajoš 54 povezane
Vučić pozvao Dijanu Hrku da prekine štrajk glađu: Molim vas čuvajte svoje zdravlje
Euronews pre 23 minutajoš 34 povezane
Sudije i tužioci traže od Ustavnog suda hitnu ocenu ustavnosti Zakona o Generalštabu
Nedeljnik pre 5 satijoš 40 povezanih
Psihoterapeut: Muzika koju puštaju iz "Ćacilenda" Dijani Hrki je tortura i produkt perverznog uma
Radio 021 pre 1 satjoš 89 povezanih
Vladimir Štimac uhapšen drugi put – tužilaštvo tvrdi da je podstrekavao napad ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 29 povezanih