Povezane vesti
"Nismo znali šta nas čeka, srećni smo što je sve proteklo kako treba": Lekar o spasavanju bebe bačene u kontejner
NIN 13.12.2024
To je bio jedan nesvakidašnji poziv, nismo znali šta možemo da očekujemo na licu mesta. Ipak, sve se na kraju dobro završilo, rekao je za NIN doktor Miloš Bogoslović, pedijatar u Domu zdravlja u Doljevcu koji je sa medicinskom sestrom Ivanom… »
"Nismo ni znali da nam je ćerka trudna, ni ko je otac": Oglasila se baka bebe nađene u kontejneru kod Doljevca
Mondo 13.12.2024
Oglasila se baka bebe nađene u kontejneru kod Doljevca. Juče je oko 16:30 sati, slučajni prolaznik pronašao bebu u kontejneru u selu Malošištu. Na svu sreću, dete je živo, a majka je pronađena. Nakon nemilog događaja kada je beba pronađena u… »
Šta će biti sa bebom koja je nađena u kontejneru kod Doljevca? Oglasili se doktori, otkrili u kakvom je stanju devojčica
Mondo 13.12.2024
Šta će biti sa bebom koja je nađena u kontejneru kod Doljevca? Beba koja je juče popodne pronađena u kontejneru u Malošištu kod Doljevca je dobro. Brzom intervencijom ekipe doljevačkog Doma zdravlja tek rođena devojčica prebačena je u niški… »
Šta će biti s bebom koju je majka ostavila u kontejneru u Malošištu kod Doljevca?
RTS 13.12.2024
Beba koja je juče popodne pronađena u kontejneru u Malošištu kod Doljevca je dobro. Brzom intervencijom ekipe doljevačkog Doma zdravlja tek rođena devojčica prebačena je u niški klinički centar na Kliniku za pedijatriju. Osnovno javno… »
Ovo su heroji iz Doljevca! Pedijatar i sestra o spasavanju bebe nađene u kontejneru: Zaplakala je kad je doktor uzeo, sreći…
Kurir 13.12.2024
Pedijatar Miloš Bogoslović i medicinska sestra Ivana Nešić iz Doljebvca zbrinuli su devojčicu koju je majka odmah po rođenju bacila u kontejner u Malošištu kod Doljevca. Kako su ovi heroji ispričaki za Kurir, oni su sinoć dobili poziv od… »
Ovo je heroj koji je spasao bebu iz kontejnera: Bojan je za "Blic" opisao detalje drame u Malošištu: "Tresao sam se dok nije…
Blic 13.12.2024
Bojan Zlatković (50) iz Malošišta našao je tek rođenu bebu koju je majka juče oko 16.30 sati bacila u kontejner pored lokalnog puta. On se za "Blic" osvrnuo na jučerašnji dan i do detalja opisao detalje drame i spasavanja bebe. " Tresao sam se sve… »
Ovde je pronađeno novorođenče: Majka tek rođenu devojčicu bacila u kontejner pored puta, našao je slučajni prolaznik…
Blic 13.12.2024
Majka iz sela Malošište kod Doljevca, juče oko 16.30 sati bacila je svoju tek rođenu ćerkicu u kontejner pored puta i rekla jednom meštaninu da je "bacila mače". Nesrećnu devojčicu pronašao je slučajni prolaznik koji je odmah pozvao policiju i… »
"Porodila se kod ulaznih vrata i odnela bebu u kontejner": Roditelji majke koja je osumnjičena za pokušaj ubistva tek rođene…
Blic 13.12.2024
Jelena i Dragan J. roditelji žene koja se porodila i bacila bebu u kontejner rekli su za "Blic" da oni nisu znali da je njihova ćerka trudna i da su saznali da se porodila i bacila dete tek kada je došla policija. Oni su ispričali da im se ćerka tog… »
Ko će da obnovi razrušeni Liban?
NIN 13.12.2024
Kada je Fatima Atije stigla u svoj dom u libanskom primorskom gradu Tiru prvog dana primirja između Izraela i Hezbolaha, radosno iščekivanje ustupilo je mesto tuzi. „Moja kuća je oštećena, prozori su razbijeni, a vrata razvaljena“, priča ona za… »
Šta će biti sa majkom koja je bebu bacila u kontejner? Oglasilo se Tužilaštvo, evo u kakvom stanju je novorođenče
Mondo 13.12.2024
Tužilaštvo iz Niša oglasio se nakon što je majka u Malošištu kod Doljevca bacila svoje novorođenče u kontejner. Dvadesetdvogodišnja devojka koja je u četvrtak uveče u Malošištu kod Doljevca svoju tek rođenu bebu bacila u kontejner… »
Porodica devojke (22) koja je novorođenče bacila u kontejner nije znala da je trudna: „Teško živimo ali da smo znali za…
Nova 13.12.2024
: Majka M. J. (22), koja je svoju tek rođenu bebu bacila u kontejner u doljevačkom selu Malošište, kaže za Nova.rs da nije znala da joj je ćerka trudna jer da je znala, iako žive teško, sigurno bi zadržali bebu. „Ništa mi nije rekla, nisam… »
Majka osumnjičena za pokušaj ubistva bebe: Bacila tek rođenu ćerkicu u kontejner, a evo šta će sada biti sa njom
Blic 13.12.2024
Slučaj bacanja novorođenčeta u kontejner u Malošištu Osnovno javno tužilaštvo u Nišu okvalifikovalo je kao krivično delo ubistvo deteta pri porođaju u pokušaju, saznaje "Blic". Osumnjičena majka, kako saznaje "Blic", nakon porođaja, odvedena… »
Sama se porodila na terasi i odmah bebu bacila u kontejner, čuli smo i ko je otac: Oglasila se majka porodilje
Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. Ništa mi nije rekla, nisam znala da je bila trudna, počinje drhatvim glasom priču J.J., majka porodilje (22) iz sela Malošište, koja je juče svoju devojčicu odmah po rođenju bacila u kontejner. - Ne znamo ni ko je otac, sinoć smo… »
Ko će da obnovi razrušeni Liban?
Dojče vele 13.12.2024
Razrušeni Liban obnavlja se lokalnim i komunalnim projektima. Vlada je suviše slaba i sama ne može adekvatno da reaguje. Zato tu uskaču organizacije civilnog društva. Kada je Fatima Atije stigla u svoj dom u libanskom primorskom gradu Tiru prvog dana… »
"Rekla je da baca mače": Heroj Bojan koji je spasio tek rođenu bebu koju je majka bacila u kontejner opisao dramatične…
Blic 13.12.2024
"Tresao sam se sve vreme dok nisam video da će da sve bude uredu sa detetom. Bilo me je strah da ne umre dok ne dođe hitna pomoć. Opustio sam se kada su došli lekari i kada sam video da je sa detetom sve uredu", priča za "Blic" heroj Bojan Zlatković… »
Ovo je mesto gde je majka bacila bebu u kontejner: Plač novorođenčeta srećom čuo slučajni prolaznik FOTO
Nova 13.12.2024
: Tek rođena beba koju je majka bacila u kontejner u doljevačkom selu Malošište preživela je jer je njen plač čuo slučajni prolaznik koji je odmah alarmirao Hitnu pomoć. Pedijatar u Domu zdravlja u Doljevcu koji je zbrinuo bebu kaže da je ovo… »
Novorođenče u bolnici: Majka bebu bacila u kontejner, našao je slučajni prolaznik: Otkriveno u kakvom se stanju sada nalazi…
Blic 13.12.2024
Beba koja je juče pronađena u kontejneru u selu Malošište nalazi se u stabilnom stanju, saznaje "Blic" u Univerzitetskom Kliničkom centru u Nišu. - Beba je stabilno hospitalizovana na odeljenju neonatologije Klinike za pedijatriju.Lekari prate… »
Novorođenče pronađeno u kontejneru u selu kod Doljevca
Danas 12.12.2024
Tek rođenu bebu pronašao je danas u kontejneru slučajni prolaznik u Malošištu kod Doljevca, rekli su stanovnici tog sela agenciji Beta. Odmah po pozivu meštana na lice mesta izašla je ekipa doljevačke Hitne pomoći i zbrinula novorođenče. Na… »
Vesti dana »
Cisterne sa pijaćom vodom, mobilni toaleti i ekipe Hitne pomoći tokom blokade Autokomande
Danas pre 47 minutajoš 29 povezanih
Sudar dva autobusa na Obrenovačkom putu kod Umke, na lice mesta upućeno šest ekipa Hitne pomoći
Beta pre 41 minutajoš 22 povezane
Palestinci se vraćaju na sever Gaze; produžava se primena sporazuma između Izraela i Libana
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih