Povezane vesti
ELITA 8: Hoće li trudna Milica Veličković dočekati porođaj u rijalitiju?
Svet plus 13.12.2024
Milica Veličković, koja se nalazi u osmom mesecu trudnoće, iznenadila je javnost ulaskom u rijaliti šou Elita. Njen cilj je bio jasan – suočiti se s bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom trenutnom partnerkom Sofijom Janićijević. Iako je… »
Stiže beba! Saopšten tačan termin porođaja Milice Veličković: Uskoro napušta Elitu, Terza ni ne sluti, a mnogi sumnjaju na…
Kurir 13.12.2024
Zvezda "Elite", Milica Veličković, trenutno živi pred kamerama rijaliti programa, gde je ušla kako bi se susrela sa bivšim partnerom Borislavom Terzićem Terzom, koji je javno prevario sa zadrugarkom Sofijom Janićijević. Nesuglasice i dalje nisu rešili, a… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 25 minutajoš 16 povezanih

(BLOG) "Sudite po zakonu": Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 0 minutajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 5 minutajoš 37 povezanih

FOTO i VIDEO: Policija, uz primenu sile, uvela odbornike u Gradsku skupštinu, stigla dopuna Dnevnog reda
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 34 povezane

Formiran krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Radio 021 pre 15 minutajoš 24 povezane