Povezane vesti

"Vernica si jedino kad se moliš novčanicama u Tetovu" Sofija Janićijević na stubu srama, Uroš je totalno raskrinkao!

"Vernica si jedino kad se moliš novčanicama u Tetovu" Sofija Janićijević na stubu srama, Uroš je totalno raskrinkao!

Alo pre 3 sata
Nije je štedeo. U toku sinoćne emisije ''Nominacije'' učesnici su birali između Bore Terzića Terze i Sofije Janićijević. Voditeljka Ana Radulović dala je reč Urošu Staniću, kako bi obrazložio svoju nominaciju. Foto: TvPink - Ovde ljudi pominju… »
"Pozdrav za Zvezdana!" Anđela Đuričić izazvala haos u Eliti oštrim rečima: "Nenormalno me podsećaš na njega"

"Pozdrav za Zvezdana!" Anđela Đuričić izazvala haos u Eliti oštrim rečima: "Nenormalno me podsećaš na njega"

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Tokom nominacija u rijalitiju "Elita", takmičari su morali da biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević, a Anđela Đuričić nije štedela reči. Oštre kritike uputila je Terzi, nazivajući ga "odronom", ističući… »
Gastoz ne želi više da ćuti! Totalno razvezao jezik, sve otkrio u programu uživo

Gastoz ne želi više da ćuti! Totalno razvezao jezik, sve otkrio u programu uživo

Alo pre 6 sati
Šok! U toku sinoćne emisije ''Nominacije'' učesnici su birali između Bore Terzića Terze i Sofije Janićijević. Nenad Marinković Gastoz dobio je reč, te je u svom maniru otkrio koga šalje u izolaciju. - Nezahvalno je komentarisati Terzu, jer ne… »
"Pozdrav za Zvezdana" Nakon Anđelinih reči nastao totalni haos, svi u neverici!

"Pozdrav za Zvezdana" Nakon Anđelinih reči nastao totalni haos, svi u neverici!

Alo pre 9 sati
Šok! U toku sinoćne emisije ''Nominacije'' učesnici su birali između Bore Terzića Terze i Sofije Janićijević. Voditeljka Ana Radulović je ušetala u Belu kuću i reč dala Anđeli Đuričić. - Moraću u paru da ih komentarišem. Boro, rekao si mi… »

Vesti dana »