Povezane vesti
Nakon poljupca ozvaničili odnos! Ivan Marinković poručio: "Od danas smo u vezi!"
Alo pre 8 sati
Aleksandra ne skida osmeh sa lica! Ivan Marinković i Aleksandra Nikolić vremenom su se zbližili tokom boravka u rijalitiju. Kako je danas pao prvi poljubac u pušioni, cimerke koje su u tom trenutku naišle nisu mogle da veruju pa su ih zamolile da se… »
Pao poljubac! Novi par Elite 8, više nisu mogli da se suzdrže, pljušte strasti na sve strane!
Alo pre 12 sati
Učesnici u čudu. Nedavno razvedeni Ivan Marinković, zbližio se sa učesnicom Aleksandrom Nikolić, a sada su otišli i korak dalje. Emocije i strasti nisu mogli da obuzdaju, pa su počeli da se ljube u pušionici. PrintScreen YouTube/Zadruga Official… »
Ivan Marinković razmenjuje strasne poljupce sa Aleks Nikolić: Ozvaničili vezu u rijalitiju, strast pršti
Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Desila se nova ljubav u rijalitiju! Nedavno razvedeni Ivan Marinković "bacio je oko" na Aleksandru Nikolić, a sada je otišao i korak dalje. Emocije i strasti nisu mogli da obuzdaju, pa su počeli da se ljube u pušionici. Ostali… »
Vesti dana »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir pre 4 satijoš 8 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 4 satijoš 4 povezane