Povezane vesti
Draganu Staniću dvostruki "Teodor": U Banatskom kulturnom centru uručena nagrada knjževniku i predsedniku Matice srpske…
Večernje novosti pre 5 sati
NAGRADE „Teodor Pavlović" za životno delo i za najbolju knjigu uručene su u Banatskom kulturnom centru prof. dr Draganu Staniću (Ivanu Negrišorcu), književniku i predsedniku Matice srpske u Novom Sadu. Banatski kulturni centar Priznanjem za… »
Draganu Staniću nagrada „Teodor Pavlović“
Politika pre 15 sati
Novo Miloševo – Nagrada „Teodor Pavlović“, koja nosi ime novinara i prvog sekretara Matice srpske, uručena je prof. dr Draganu Staniću, književniku i predsedniku Matice srpske u Novom Sadu. Nagradu je dodelio Banatski kulturni centar iz Novog… »
Vesti dana »
Pokrenut sistem "Pronađi me", MUP saopštio detalje Potraga za dečakom Jovanom Ognjanovim sa Novog Beograda i dalje traje
Kurir pre 24 minutajoš 8 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Dečak (11) se večeras nije vratio iz škole: Porodica iz Beograda moli za pomoć: Ako ga vidite javite i zadržite ga!
Blic pre 0 minutajoš 4 povezane