Povezane vesti
"Nastaće pakao, ako ne oslobodite taoce": Tramp ponovo zapretio Hamasu, a evo šta je rekao o okončanju rata u Ukrajini
Blic pre 6 sati
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp rekao je u ponedeljak da je imao „veoma dobar razgovor” sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom o ratu u Gazi i ponovio pretnju da će „nastati pakao” ako Hamas ne oslobodi taoce do 20… »
Tramp tvrdi da radi na tome da se oslobode taoci iz Gaze
Danas pre 7 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio danas da nastoji da se oslobode taoci iz Gaze. „Svetlost sija nad svetom. Mi pokušavamo da pomognemo vrlo snažno u vraćanju talaca“, rekao je Tramp na konferenciji za novinare, prenose izraelski mediji. Ako taoci… »
Vesti dana »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Majka dečaka Jovana (11) se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 34 minutajoš 4 povezane