Povezane vesti
Kalabuhov posetio Dodika: Podrška iskrenih prijatelja u ovim trenucima mnogo znači
Večernje novosti 17.12.2024
AMBASADOR Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov posetio je danas predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Foto: V. Tripić - Danas me je u porodičnom domu posetio dragi prijatelj, ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov - istakao je Dodik na… »
Ambasador Rusije u BiH Kalabuhov posetio Dodika
RTV 17.12.2024
BANJALUKA - Ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov posetio je danas predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. koji je od vikenda na kućnom lečenju. "Danas me je u porodičnom domu posetio dragi prijatelj, ambasador Ruske Federacije u BiH Igor… »
Vesti dana »

Nižu se hitna upozorenja RHMZ! Ovo je najnovije: Sada su ovi delovi Srbije na udaru nevremena: Spremite za obilan pljusak, grmljavinu i jak vetar!
Blic pre 15 minutajoš 80 povezanih

"Kasnimo, birala sam haljinu": Tea Tairović stigla kod Matića s mužem, prisetila se svog 18. rođendana (Video)
Mondo pre 1 satjoš 58 povezanih

Vlada Srbije: Minimalna zarada 64.554 dinara od 1. januara 2026. godine
Radio sto plus pre 4 satijoš 41 povezana

KK Crvena zvezda: Grub pokušaj pojedinca da diskredituje lik i delo našeg igrača
Nedeljnik pre 2 satajoš 15 povezanih

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 6 satijoš 25 povezanih