Povezane vesti

Ambasador Hovenijer kaže da je FBI uključen u istragu o diverziji na kanalu Ibar-Lepenac

Ambasador Hovenijer kaže da je FBI uključen u istragu o diverziji na kanalu Ibar-Lepenac

Slobodna Evropa pre 5 sati
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer (Jeffrey Hovenier) izjavio je da Federalni biro za istrage (FBI) istražuje napad na kanal Ibar-Lepenac, na severu Kosova. Kanal Ibar-Lepenac napadnut je 29. novembra u selu Varaga u opštini Zubin Potok –… »
Hovenijer: FBI uključen u istragu o diverziji na kanalu Ibar-Lepenac

Beta pre 5 sati
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer izjavio je da Federalni biro za istrage (FBI) istražuje napad na kanal Ibar-Lepenac, na severu Kosova, preneo je danas portal Kossev. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države (SAD) obezbedile podršku… »
U istragu terorističkog napada na kanal Ibar-Lepenac uključio se i FBI

U istragu terorističkog napada na kanal Ibar-Lepenac uključio se i FBI

Vreme pre 6 sati
„Doveli smo FBI kao podršku bi direktno sarađivali sa kosovskim organima za sprovođenje zakona, u cilju identifikovanja odgovornih i osiguravanja da istraga bude kredibilna, sveobuhvatna i da dovede do odgovarajućih zaključaka“, izjavio je… »

NIN pre 5 sati
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer izjavio je da Federalni biro za istrage (FBI) istražuje napad na kanal Ibar-Lepenac, na severu Kosova, preneo je danas portal Kossev. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države (SAD) obezbedile podršku… »

Novi magazin pre 5 sati
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji "Rubikon" izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »

Radio sto plus pre 5 sati
On je rekao da su Sjedinjene Američke Države (SAD) obezbedile podršku FBI za taj slučaj i da istraga neprekidno traje. “Pružili smo i doveli podršku FBI-ja ovde na Kosovo kako bi direktno i puno radno vreme sarađivali sa kosovskim organima za… »

N1 Info pre 6 sati
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji "Rubikon" izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »

Vesti online pre 7 sati
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji “Rubikon” izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »
„U cilju identifikovanja odgovornih i osiguravanja da istraga bude kredibilna“: Hovenijer o istrazi na kanalu Ibar-Lepenac…

„U cilju identifikovanja odgovornih i osiguravanja da istraga bude kredibilna“: Hovenijer o istrazi na kanalu Ibar-Lepenac…

Nedeljnik pre 7 sati
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji „Rubikon“ izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »

Vesti dana »