Повезане вести
Амбасадор Ховенијер каже да је ФБИ укључен у истрагу о диверзији на каналу Ибар-Лепенац
Слободна Европа 21.12.2024
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер (Јеффреи Ховениер) изјавио је да Федерални биро за истраге (ФБИ) истражује напад на канал Ибар-Лепенац, на северу Косова. Канал Ибар-Лепенац нападнут је 29. новембра у селу Варага у… »
Ховенијер: ФБИ укључен у истрагу о диверзији на каналу Ибар-Лепенац
Бета 21.12.2024
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер изјавио је да Федерални биро за истраге (ФБИ) истражује напад на канал Ибар-Лепенац, на северу Косова, пренео је данас портал Коссев. Он је рекао да су Сједињене Америчке Државе… »
У истрагу терористичког напада на канал Ибар-Лепенац укључио се и ФБИ
Време 21.12.2024
„Довели смо ФБИ као подршку би директно сарађивали са косовским органима за спровођење закона, у циљу идентификовања одговорних и осигуравања да истрага буде кредибилна, свеобухватна и да доведе до одговарајућих закључака“… »
НИН 21.12.2024
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер изјавио је да Федерални биро за истраге (ФБИ) истражује напад на канал Ибар-Лепенац, на северу Косова, пренео је данас портал Коссев. Он је рекао да су Сједињене Америчке Државе… »
Радио сто плус 21.12.2024
Он је рекао да су Сједињене Америчке Државе (САД) обезбедиле подршку ФБИ за тај случај и да истрага непрекидно траје. “Пружили смо и довели подршку ФБИ-ја овде на Косово како би директно и пуно радно време сарађивали са… »
Нови магазин 21.12.2024
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер, у емисији "Рубикон" изјавио је да ФБИ истражује терористички напад на канал Ибар – Лепенац. Он је рекао да су Сједињене Америчке Државе обезбедиле подршку ФБИ-ја за овај случај и да… »
Н1 Инфо 21.12.2024
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер, у емисији "Рубикон" изјавио је да ФБИ истражује терористички напад на канал Ибар – Лепенац. Он је рекао да су Сједињене Америчке Државе обезбедиле подршку ФБИ-ја за овај случај и да… »
Вести онлине 21.12.2024
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер, у емисији “Рубикон” изјавио је да ФБИ истражује терористички напад на канал Ибар – Лепенац. Он је рекао да су Сједињене Америчке Државе обезбедиле подршку ФБИ-ја за овај случај и да… »
„У циљу идентификовања одговорних и осигуравања да истрага буде кредибилна“: Ховенијер о истрази на каналу Ибар-Лепенац…
Недељник 21.12.2024
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер, у емисији „Рубикон“ изјавио је да ФБИ истражује терористички напад на канал Ибар – Лепенац. Он је рекао да су Сједињене Америчке Државе обезбедиле подршку ФБИ-ја за овај случај и да… »
Вести дана »
Отказан данашњи сусрет Зеленског и Трампове делегације у Бриселу, шта се догодило?
Данас пре 1 сатјош 38 повезаних
Републички завод: Васић није успео да избрише Генералштаб из Централног регистра
Време пре 1 сатјош 44 повезане
Усвојен Закон о управљању отпадом, званичној статистици, али и органској производњи
Блиц пре 2 сатајош 54 повезане