Povezane vesti
Ambasador Hovenijer kaže da je FBI uključen u istragu o diverziji na kanalu Ibar-Lepenac
Slobodna Evropa 21.12.2024
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer (Jeffrey Hovenier) izjavio je da Federalni biro za istrage (FBI) istražuje napad na kanal Ibar-Lepenac, na severu Kosova. Kanal Ibar-Lepenac napadnut je 29. novembra u selu Varaga u opštini Zubin Potok –… »
Hovenijer: FBI uključen u istragu o diverziji na kanalu Ibar-Lepenac
Beta 21.12.2024
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer izjavio je da Federalni biro za istrage (FBI) istražuje napad na kanal Ibar-Lepenac, na severu Kosova, preneo je danas portal Kossev. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države (SAD) obezbedile podršku… »
U istragu terorističkog napada na kanal Ibar-Lepenac uključio se i FBI
Vreme 21.12.2024
„Doveli smo FBI kao podršku bi direktno sarađivali sa kosovskim organima za sprovođenje zakona, u cilju identifikovanja odgovornih i osiguravanja da istraga bude kredibilna, sveobuhvatna i da dovede do odgovarajućih zaključaka“, izjavio je… »
NIN 21.12.2024
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer izjavio je da Federalni biro za istrage (FBI) istražuje napad na kanal Ibar-Lepenac, na severu Kosova, preneo je danas portal Kossev. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države (SAD) obezbedile podršku… »
Novi magazin 21.12.2024
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji "Rubikon" izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »
Radio sto plus 21.12.2024
On je rekao da su Sjedinjene Američke Države (SAD) obezbedile podršku FBI za taj slučaj i da istraga neprekidno traje. “Pružili smo i doveli podršku FBI-ja ovde na Kosovo kako bi direktno i puno radno vreme sarađivali sa kosovskim organima za… »
N1 Info 21.12.2024
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji "Rubikon" izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »
Vesti online 21.12.2024
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji “Rubikon” izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »
„U cilju identifikovanja odgovornih i osiguravanja da istraga bude kredibilna“: Hovenijer o istrazi na kanalu Ibar-Lepenac…
Nedeljnik 21.12.2024
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer, u emisiji „Rubikon“ izjavio je da FBI istražuje teroristički napad na kanal Ibar – Lepenac. On je rekao da su Sjedinjene Američke Države obezbedile podršku FBI-ja za ovaj slučaj i da istraga… »
Vesti dana »

Vučić o incidentima u Skupštini: Čekam da vidim kako će tužilaštvo da reaguje
Novi magazin pre 30 minutajoš 55 povezanih

Advokati osumnjičenog u padu nadstrešnice: Postupak se vodi da bi se abolirali državni funkcioneri
Radio 021 pre 31 minutajoš 42 povezane

(BLOG) Prosvetari nastavili šetnju ka Čačku, svečani doček šetača iz Niša na Trgu republike
N1 Info pre 54 minutajoš 37 povezanih