Повезане вести

Како је Вучић отишао на отварање дела ауто-пута?

Како је Вучић отишао на отварање дела ауто-пута?

Н1 Инфо 22.12.2024
Да ли је председник Србије Александар Вучић на отварање ауто-пута на Моравском коридору отишао авионом, како се чинило, на основу његове објаве на Инстаграму? Одговор је тек касније стигао и дала га је председница Скупштине… »
„Прелазна влада је неминовна, све остало води у трагичне догађаје“: Здравко Понош о реакцији власти на студентске блокаде…

„Прелазна влада је неминовна, све остало води у трагичне догађаје“: Здравко Понош о реакцији власти на студентске блокаде…

Нова 22.12.2024
: Када се помене прелазна влада, Александар Вучић реагује као да га је неко полио врућом водом, али је то неминован пут транзиције, јер све остало води у катастрофу и трагичне догађаје, изјавио је у интервјуу ФоНету председник… »
"Да ме гњаве понош: И јешић?" Вучић о прелазној влади: Пустите те шупље приче, они више не знају шта ће

"Да ме гњаве понош: И јешић?" Вучић о прелазној влади: Пустите те шупље приче, они више не знају шта ће

Блиц 22.12.2024
Све више опозиционих лидера прича о прелазној влади као решењу тренутне ситуације у земљи, а на то им председник Александар Вучић данас одговорио да "не знају више шта ће него би да искористе нечију децу" да дођу на власт без… »
Вучић из аутобуса: „Мајчини синови“ неће добити прелазну владу

Вучић из аутобуса: „Мајчини синови“ неће добити прелазну владу

Време 22.12.2024
Магарци, згубидани и докони људи који причају глупости – тим речима се председник Србије обратио члановима опозиције. „Нећете, мајчини синови, док сам жив, прелазну владу нећете имати“, рекао је Вучић. Председник Србије… »
Вучић опозицију назвао магарцима и поручио им да прелазне владе неће бити

Глас Зајечара 22.12.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији, коју је назвао „магарцима, згубиданима и доконим људима који причају глупости“, да никад неће прихватити захтев за формирање прелазне владе. „Они не знају више шта… »
Вучиц́: Док сам жив, нец́у прихватити прелазну владу, то је шупља прича

Вучиц́: Док сам жив, нец́у прихватити прелазну владу, то је шупља прича

Спутник 22.12.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас да то што лидер странке Србија центар Здравко Понош тражи да се у Србији формира прелазна влада представља "шупљу причу", да би дошли на власт без избора, али да се то нец́е… »
Вучић: "Док сам жив, прелазну владу нећете имати"

Вучић: "Док сам жив, прелазну владу нећете имати"

Инсајдер 22.12.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији, да никад неће прихватити захтев за формирање прелазне владе. 'Они не знају више шта ће. Хоће да искористе децу, да нас пређу. То никад нећу прихватит. Да дођу на… »
Вучић: Прича о прелазној влади, шупља прича, не може да се дође на власт без избора

Вучић: Прича о прелазној влади, шупља прича, не може да се дође на власт без избора

Еуроневс 22.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да то што лидер странке Србија центар Здравко Понош тражи да се у Србији формира прелазна влада представља "шупљу причу", да би дошли на власт без избора, али да се то неће десити… »

Данас 22.12.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији, коју је назвао „магарцима, згубиданима и доконим људима који причају глупости“, да никад неће прихватити захтев за формирање прелазне владе. „Они не знају више шта… »
Понош: Кобре ће хапсити Вучића кад дође време

Понош: Кобре ће хапсити Вучића кад дође време

Време 22.12.2024
Србији треба прелазна влада, оценио је председник странке СРЦЕ Здравко Понош. Јер, власт не зна шта ће са дешавањима на улици, а она носе ризике. Када се помене прелазна влада, Александар Вучић реагује као да га је неко полио… »
Неминовна прелазна влада: Понош сматра да све остало води у катастрофу

Неминовна прелазна влада: Понош сматра да све остало води у катастрофу

Данас 22.12.2024
Када се помене прелазна влада, Александар Вучић реагује као да га је неко полио врућом водом, али је то неминован пут транзиције, јер све остало води у катастрофу и трагичне догађаје, изјавио је у интервјуу ФоНету председник… »

Вести дана »