Povezane vesti
Serđo Leone: Zašto sam baš Klinta Istvuda izabrao 'Za šaku dolara'
BBC News 23.12.2024
Klint Istvud je katapultiran u red filmskih zvezda kad je odigrao ćutljivog revolveraša u Leoneovom prvom špageti vesternu Za šaku dolara. U intervjuu iz 1977. godine za BBC, italijanski režiser priznao je da je „zapravo želeo" drugog glumca za danas… »
Serđo Leone: Zašto sam baš Klinta Istvuda izabrao ‘Za šaku dolara’
Danas 23.12.2024
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. „Spremite tri kovčega“, poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. „Moja greška“, dodaje, nakon što… »
Blic 23.12.2024
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. „Spremite tri kovčega", poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. „Moja greška", dodaje, nakon što… »
NIN 23.12.2024
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. "Spremite tri kovčega", poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. "Moja greška", dodaje, nakon što… »
Radio 021 23.12.2024
Klint Istvud je katapultiran u red filmskih zvezda kad je odigrao ćutljivog revolveraša u Leoneovom prvom špageti vesternu Za šaku dolara. U intervjuu iz 1977. godine za BBC, italijanski režiser priznao je da je „zapravo želeo" drugog glumca za danas… »
Vesti dana »

Oblačno jutro, sunčan završetak radne nedelje Pred nama lep vikend
Dnevnik pre 19 minutajoš 13 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 10 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 5 minutajoš 1 povezana

Uživo atentat u Americi! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao ključni snimak u istrazi: Kovčeg sa telom Trampovog saradnika stigao u Arizonu (foto,video)
Blic pre 14 minutajoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 19 minutajoš 6 povezanih