Povezane vesti
Serđo Leone: Zašto sam baš Klinta Istvuda izabrao 'Za šaku dolara'
BBC News pre 10 sati
Klint Istvud je katapultiran u red filmskih zvezda kad je odigrao ćutljivog revolveraša u Leoneovom prvom špageti vesternu Za šaku dolara. U intervjuu iz 1977. godine za BBC, italijanski režiser priznao je da je „zapravo želeo" drugog glumca za… »
Serđo Leone: Zašto sam baš Klinta Istvuda izabrao ‘Za šaku dolara’
Danas pre 10 sati
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. „Spremite tri kovčega“, poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. „Moja greška“… »
Blic pre 10 sati
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. „Spremite tri kovčega", poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. „Moja greška"… »
Radio 021 pre 10 sati
Klint Istvud je katapultiran u red filmskih zvezda kad je odigrao ćutljivog revolveraša u Leoneovom prvom špageti vesternu Za šaku dolara. U intervjuu iz 1977. godine za BBC, italijanski režiser priznao je da je „zapravo želeo" drugog glumca za… »
NIN pre 10 sati
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. "Spremite tri kovčega", poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. "Moja greška", dodaje… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 28 minutajoš 4 povezane
Intervju milovana drecuna za "blic" TV: O Kurtijevom sprečavanju da srpska lista učestvuje na izborima: " Poslužiće se raznim smicalicama"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Željko Obradović posle meča sa Zvezdom: Ovo je neozbiljno takmičenje
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana
Đukić Dejanović o protestu studenata: Bez dijaloga neće se smiriti situacija
Blic pre 1 satjoš 1 povezana