Povezane vesti

Serđo Leone: Zašto sam baš Klinta Istvuda izabrao 'Za šaku dolara'

BBC News pre 10 sati
Klint Istvud je katapultiran u red filmskih zvezda kad je odigrao ćutljivog revolveraša u Leoneovom prvom špageti vesternu Za šaku dolara. U intervjuu iz 1977. godine za BBC, italijanski režiser priznao je da je „zapravo želeo" drugog glumca za… »
Serđo Leone: Zašto sam baš Klinta Istvuda izabrao ‘Za šaku dolara’

Serđo Leone: Zašto sam baš Klinta Istvuda izabrao ‘Za šaku dolara’

Danas pre 10 sati
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. „Spremite tri kovčega“, poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. „Moja greška“… »

Blic pre 10 sati
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. „Spremite tri kovčega", poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. „Moja greška"… »

Radio 021 pre 10 sati
Klint Istvud je katapultiran u red filmskih zvezda kad je odigrao ćutljivog revolveraša u Leoneovom prvom špageti vesternu Za šaku dolara. U intervjuu iz 1977. godine za BBC, italijanski režiser priznao je da je „zapravo želeo" drugog glumca za… »

NIN pre 10 sati
Muškarac u prašnjavom ponču i šeširu širokog oboda giba se dok hoda praznom ulicom u surovom pustinjskom gradu. "Spremite tri kovčega", poručuje usput pogrebniku, pre nego što se suoči sa ljudima koji su mu se podsmevali. "Moja greška", dodaje… »

Vesti dana »