Повезане вести

Серђо Леоне: Зашто сам баш Клинта Иствуда изабрао 'За шаку долара'

BBC News 23.12.2024
Клинт Иствуд је катапултиран у ред филмских звезда кад је одиграо ћутљивог револвераша у Леонеовом првом шпагети вестерну За шаку долара. У интервјуу из 1977. године за ББЦ, италијански режисер признао је да је „заправо желео"… »
Серђо Леоне: Зашто сам баш Клинта Иствуда изабрао ‘За шаку долара’

Серђо Леоне: Зашто сам баш Клинта Иствуда изабрао ‘За шаку долара’

Данас 23.12.2024
Мушкарац у прашњавом пончу и шеширу широког обода гиба се док хода празном улицом у суровом пустињском граду. „Спремите три ковчега“, поручује успут погребнику, пре него што се суочи са људима који су му се подсмевали. „Моја… »

Блиц 23.12.2024
Мушкарац у прашњавом пончу и шеширу широког обода гиба се док хода празном улицом у суровом пустињском граду. „Спремите три ковчега", поручује успут погребнику, пре него што се суочи са људима који су му се подсмевали. „Моја… »

НИН 23.12.2024
Мушкарац у прашњавом пончу и шеширу широког обода гиба се док хода празном улицом у суровом пустињском граду. "Спремите три ковчега", поручује успут погребнику, пре него што се суочи са људима који су му се подсмевали. "Моја… »

Радио 021 23.12.2024
Клинт Иствуд је катапултиран у ред филмских звезда кад је одиграо ћутљивог револвераша у Леонеовом првом шпагети вестерну За шаку долара. У интервјуу из 1977. године за ББЦ, италијански режисер признао је да је „заправо желео"… »

Вести дана »