Povezane vesti

Marin o Zvezdinim nedostacima i "osmici" koja stiže!

Marin o Zvezdinim nedostacima i "osmici" koja stiže!

Sportske.net pre 6 sati
Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin poručio je da je zadovoljan trenutnim sastavom višestrukog šampiona Srbije, ali je i naglasio da tim nije bez nedostataka te da će se klub u narednom periodu angažovati da ih ispravi. "Prezadovoljan sam sa… »
Marin: Prezadovoljan sam ekipom

Marin: Prezadovoljan sam ekipom

Sportski žurnal pre 8 sati
„Imamo kvalitetne mlade igrače i priključiće se prvom timu”. Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da je prezadovoljan ekipom i dodao da crveno-beli imaju kvalitetne igrače. Crvena zvezda je jesenji deo sezone u Superligi Srbije… »
Marin: "Rodić je najtrofejniji igrač - kvalitetan"

Marin: "Rodić je najtrofejniji igrač - kvalitetan"

B92 pre 10 sati
Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde, osvrnuo se na igrački kadar tima iz Ljutice Bogdana. Iako je svestan da može i bolje, Marin je zadovoljan onim što crveno-beli imaju. "Prezadovoljan sam ekipom, promenili smo dosta toga i na super smo putu… »
"Mi to i radimo": Marin objasnio ključ Zvezdinog uspeha u ovoj sezoni

"Mi to i radimo": Marin objasnio ključ Zvezdinog uspeha u ovoj sezoni

Večernje novosti pre 9 sati
Tehnički direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je danas da je prezadovoljan ekipom i dodao da "crveno-beli" imaju kvalitetne igrače. FOTO: FK Crvena zvezda Crvena zvezda je jesenji deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom… »

Vesti dana »