Povezane vesti
Marin o Zvezdinim nedostacima i "osmici" koja stiže!
Sportske.net 23.12.2024
Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin poručio je da je zadovoljan trenutnim sastavom višestrukog šampiona Srbije, ali je i naglasio da tim nije bez nedostataka te da će se klub u narednom periodu angažovati da ih ispravi. "Prezadovoljan sam sa… »
Marin: Prezadovoljan sam ekipom
Sportski žurnal 23.12.2024
„Imamo kvalitetne mlade igrače i priključiće se prvom timu”. Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da je prezadovoljan ekipom i dodao da crveno-beli imaju kvalitetne igrače. Crvena zvezda je jesenji deo sezone u Superligi Srbije završila… »
"Mi to i radimo": Marin objasnio ključ Zvezdinog uspeha u ovoj sezoni
Večernje novosti 23.12.2024
Tehnički direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je danas da je prezadovoljan ekipom i dodao da "crveno-beli" imaju kvalitetne igrače. FOTO: FK Crvena zvezda Crvena zvezda je jesenji deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom… »
Marin: "Rodić je najtrofejniji igrač - kvalitetan"
B92 23.12.2024
Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde, osvrnuo se na igrački kadar tima iz Ljutice Bogdana. Iako je svestan da može i bolje, Marin je zadovoljan onim što crveno-beli imaju. "Prezadovoljan sam ekipom, promenili smo dosta toga i na super smo putu da… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 47 povezanih