Povezane vesti
Dosad neviđeni snimak: Evo po kome je sve Tajson Fjuri opleo posle novog poraza od Usika (VIDEO)
Večernje novosti 24.12.2024
Tajson Fjuri je izgubio od Oleksandra Usika i revanš meč za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji, a poraz mu je baš teško pao. Foto: Profimedia - Nema nade, pokrali su me u svakoj je****j rundi. J***š ih! Mislio sam da sam pobedio barem za tri runde… »
Fjuri ne staje: Pljačka, pokrali su me u svakoj j…noj rundi!
Sport klub 24.12.2024
Tajson Fjuri ne može nikako da preboli poraz od Aleksandra Usika i u revanš meču za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji. Britanac je rekao da su sudije poklonile trijumf Ukrajincu, a sada je objavljen i snimak šta je govorio na putu do svlačionice… »
Vesti dana »
Paunović: Značajna pobeda vlasti, nasilje ne sme da se događa u demokratskom društvu
RTV pre 43 minutajoš 60 povezanih
Poverenik Antonijević o lokalnim izborima: Nismo videli baš previše pomirljivih tonova
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
NDNV: Brutalan napad na studenta i novinara Lazara Dinića, zahtevamo hitnu reakciju nadležnih
Serbian News Media pre 14 minutajoš 7 povezanih
Udruženje: „Da ministarstvo prihvati predloge civilnog sektora i institucija o transplantaciji“
Serbian News Media pre 44 minutajoš 5 povezanih
BLOG UŽIVO: Donald Tramp kaže da razmatra zauzimanje iranskog ostrva Harg, ali da bi dogovor mogao biti postignut „veoma brzo“
Insajder pre 38 minutajoš 23 povezane