Povezane vesti
Dosad neviđeni snimak: Evo po kome je sve Tajson Fjuri opleo posle novog poraza od Usika (VIDEO)
Večernje novosti 24.12.2024
Tajson Fjuri je izgubio od Oleksandra Usika i revanš meč za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji, a poraz mu je baš teško pao. Foto: Profimedia - Nema nade, pokrali su me u svakoj je****j rundi. J***š ih! Mislio sam da sam pobedio barem za tri runde… »
Fjuri ne staje: Pljačka, pokrali su me u svakoj j…noj rundi!
Sport klub 24.12.2024
Tajson Fjuri ne može nikako da preboli poraz od Aleksandra Usika i u revanš meču za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji. Britanac je rekao da su sudije poklonile trijumf Ukrajincu, a sada je objavljen i snimak šta je govorio na putu do svlačionice… »
Vesti dana »
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Koliko košta legalizacija i ko ne mora uopšte da plati! Ovako izgleda sajt na koji se prijavljujete, vrlo je jednostavno! Sve gotovo u nekoliko klikova
Kurir pre 1 satjoš 117 povezanih
Zašto su Tajland i Kambodža ponovo u sukobu? Spor traje više od jednog veka, a ovo su razlozi
Mondo pre 3 satajoš 42 povezane