Povezane vesti
Milica Pavlović objavila dve nove pesme! Futa joj je dao odrešene ruke, a evo kakvu je odluku ona donela: Nije mi bilo lako...…
Kurir 24.12.2024
Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović je u aktuelnoj godini ostvarila brojne rezultate u svojoj karijeri, stigla je do rekordnih milijardu pregleda na platformi Jutjub i tim povodom objavila EP "Milijarda" sa kog su se izdvojile pesme "Ona nosi… »
Nije pogrešila: Aleksandar Radulović Futa progovorio o Milici Pavlović (foto)
Večernje novosti 24.12.2024
REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović je za sam kraj 2024. godine najavila malo iznenađenje za svoju publiku, pa će objaviti dva kavera pesama iz opusa Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute. Foto: Novosti/Nikola Radišić Milica je od Fute… »
Vesti dana »
U Beograd stiže olujna košava koja će nositi sve pred sobom, a u Srbiji orkanski udari 100km/h: Evo šta nas čeka do kraja januara
Nova pre 34 minutajoš 29 povezanih
Menšik se povukao zbog povrede, Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena
NIN pre 54 minutajoš 23 povezane
„Uznemiren sam sada“: Đoković se oglasio povodom Sabalenke, ona mu odmah uzvratila!
Hot sport pre 39 minutajoš 31 povezana
AO - Tijen počistio Medvedeva za uspeh karijere, Zverev rutinski do četvrtfinala
Sportske.net pre 1 satjoš 42 povezane
Drugi najbolji učinak sezone: Jović ubacio 23 poena u pobedi Majamija protiv Jute
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 25 povezanih