Povezane vesti
Samo nek je zdravlja: Jelena Kostov i Bane Mojićević o željama za novu 2025. godinu (foto)
Večernje novosti pre 17 sati
MUZIČKE zvezde Jelena Kostov i Branislav Bane Mojićević zajedno će dočekati novu 2025. godinu na Zlatiboru. FOTO: Novosti Naime, pevači će poslednje večeri 2024. godine biti zaduženi za dobar provod u hotelu "Zlatibor" i da svi posetioci ove… »
"Deca će biti sa majkom..." Bane Mojićević nakon razvoda pronašao novu ljubav, a ovo poručuje njegova koleginica Jelena…
Kurir pre 18 sati
Pevač Bane Mojićević i njegova koleginica Jelena Kostov zajedno će nastupiti u novogodišnjoj noći u jednom hotelu na Zlatiboru, a sada su sumirali prethodnu godinu i otkrili ciljeve za narednu. - Stvarno sam napravila dugačku pauzu. Ko jednom… »
(Video) "deca će za praznike biti sa mamom": Bane Mojićević nakon razvoda ponovo pronašao ljubav: "Srećan sam i ispunjen"
Blic pre 22 sata
Pevač Bane Mojićević i pevačica Jelena Kostov zajedno će nastupiti u novogodišnjoj noći, a sada su sumirali prethodnu godinu i otkrili ciljeve za narednu. Jelena je istakla da joj prija što će nakon duže pauze nastupati. - Stvarno sam napravila… »
Vesti dana »
Demonstracije studenata u Novom Sadu: Nakon 15-ominutne ćutnje, akademci se vraćaju u kampus (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Uhapšeni ministar u BiH prijavljen u Novom Sadu, ima nekretnine i glasa na izborima
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane
OTKRIVAMO Rio Tinto želi i drugi rudnik u Srbiji: Šta rade kod Bora i u kakvim su poslovnim vezama sa Ziđinom
Forbes pre 8 satijoš 3 povezane
U Kosovskoj Mitrovici policija upala u zgradu preduzeća iz sistema Vlade Srbije
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Šef Mosada predložio direktan napad na Iran; najmanje 14 pripadnika sirijskih bezbednosnih snaga ubijeno u Tartusu
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih