Повезане вести

Само нек је здравља: Јелена Костов и Бане Мојићевић о жељама за нову 2025. годину (фото)

Само нек је здравља: Јелена Костов и Бане Мојићевић о жељама за нову 2025. годину (фото)

Вечерње новости 25.12.2024
МУЗИЧКЕ звезде Јелена Костов и Бранислав Бане Мојићевић заједно ће дочекати нову 2025. годину на Златибору. ФОТО: Новости Наиме, певачи ће последње вечери 2024. године бити задужени за добар провод у хотелу "Златибор" и да сви… »
"Деца ће бити са мајком..." Бане Мојићевић након развода пронашао нову љубав, а ово поручује његова колегиница Јелена Костов…

"Деца ће бити са мајком..." Бане Мојићевић након развода пронашао нову љубав, а ово поручује његова колегиница Јелена Костов…

Курир 25.12.2024
Певач Бане Мојићевић и његова колегиница Јелена Костов заједно ће наступити у новогодишњој ноћи у једном хотелу на Златибору, а сада су сумирали претходну годину и открили циљеве за наредну. - Стварно сам направила дугачку… »
(Видео) "деца ће за празнике бити са мамом": Бане Мојићевић након развода поново пронашао љубав: "Срећан сам и испуњен"

(Видео) "деца ће за празнике бити са мамом": Бане Мојићевић након развода поново пронашао љубав: "Срећан сам и испуњен"

Блиц 25.12.2024
Певач Бане Мојићевић и певачица Јелена Костов заједно ће наступити у новогодишњој ноћи, а сада су сумирали претходну годину и открили циљеве за наредну. Јелена је истакла да јој прија што ће након дуже паузе наступати. -… »

Вести дана »