Povezane vesti
Samo nek je zdravlja: Jelena Kostov i Bane Mojićević o željama za novu 2025. godinu (foto)
Večernje novosti 25.12.2024
MUZIČKE zvezde Jelena Kostov i Branislav Bane Mojićević zajedno će dočekati novu 2025. godinu na Zlatiboru. FOTO: Novosti Naime, pevači će poslednje večeri 2024. godine biti zaduženi za dobar provod u hotelu "Zlatibor" i da svi posetioci ove planinske… »
"Deca će biti sa majkom..." Bane Mojićević nakon razvoda pronašao novu ljubav, a ovo poručuje njegova koleginica Jelena Kostov…
Kurir 25.12.2024
Pevač Bane Mojićević i njegova koleginica Jelena Kostov zajedno će nastupiti u novogodišnjoj noći u jednom hotelu na Zlatiboru, a sada su sumirali prethodnu godinu i otkrili ciljeve za narednu. - Stvarno sam napravila dugačku pauzu. Ko jednom zapeva… »
(Video) "deca će za praznike biti sa mamom": Bane Mojićević nakon razvoda ponovo pronašao ljubav: "Srećan sam i ispunjen"
Blic 25.12.2024
Pevač Bane Mojićević i pevačica Jelena Kostov zajedno će nastupiti u novogodišnjoj noći, a sada su sumirali prethodnu godinu i otkrili ciljeve za narednu. Jelena je istakla da joj prija što će nakon duže pauze nastupati. - Stvarno sam napravila dugačku… »
Vesti dana »

Incident u Novom Sadu: Student tvrdi da je povređen u sukobu sa policijom
Serbian News Media pre 25 minutajoš 26 povezanih

Vučić: Bez velikog skupa 28. juna, najavljuje borbu protiv “blokadera” i novi zakon o visokom obrazovanju
Serbian News Media pre 30 minutajoš 39 povezanih

(BLOG) Nastavlja se sukob na Bliskom istoku, Izrael tvrdi da je ubio najvišeg iranskog vojnog zvaničnika
N1 Info pre 31 minutajoš 28 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTV pre 31 minutajoš 22 povezane

Tramp ranije napustio samit G7 zbog nagoveštaja o intenziviranju sukoba Izrael-Iran
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih