Povezane vesti
Mislim da ona nije više među živima, dobio sam neke informacije... Oglasio se bivši suprug nestale Ane Ličnik (34), devet…
Kurir pre 1 dan
Moje mišljenje je da nije živa jer je puno vremena prošlo od nestanka, neko bi je do sada video,rekao je bivši suprug Ane Ličnik (34), koja je nestala 24. marta ove godine pod nerazjašnjenim okolnostima. Međutim, prema njegovim rečima, o tome gde… »
"Mislim da više nije među živima": Ana (34) iz Beograda pre 9 meseci prodala stan i nestala bez traga, oglasio se bivši…
Blic pre 1 dan
"Bilo bi neobično da ona nestane, posebno s obzirom na našu svakodnevnu komunikaciju. Moje mišljenje je da nije živa jer je puno vremena prošlo od nestanka, neko bi je do sada video", rekao je Ivan Janjić, bivši suprug Ane Ličnik. Podsetimo, Ana… »
"Mislim da više nije među živima": Oglasio se bivši suprug nestale Ane, pre 9 meseci joj se gubi svaki trag
Mondo pre 1 dan
Beograđanka je nestala pre devet meseci, bivši suprug strahuje da nije živa. "Moje mišljenje je da nije živa jer je puno vremena prošlo od nestanka, neko bi je do sada video", rekao je bivši suprug Ane Ličnik (34), koja je nestala 24. marta ove… »
Vesti dana »
Studenti najavljuju šetnju i tišinu za doček Nove godine u znak protesta
In medija pre 2 satajoš 17 povezanih
"Držala sam dečaka za ruku dok nije došla Hitna pomoć... Plakao je!" Očevidac nesreće u Kraljevu, gde su povređena braća na pešačkom opisala jezive detalje
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
Ruski FSB osujetio plan ukrajinaca, meta bio visoki oficir! "Sprečili smo likvidaciju, podmetnuli su eksploziv u zvučnik..."
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
Jokić zabeležio tripl-dabl ali uzalud, poraz Denvera od Klivlenda (VIDEO)
Vesti online pre 4 satijoš 23 povezane
Odloženo ročište u slučaju „Tunel 2“, pozlilo uhapšenom ministru Nešiću
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih