Povezane vesti

Oglasila se sestra ubijene Jelene Marjanović: Oplela po vezi bivšeg zeta i Indi, a za pevačicu iznela šok tvrdnje

Oglasila se sestra ubijene Jelene Marjanović: Oplela po vezi bivšeg zeta i Indi, a za pevačicu iznela šok tvrdnje

Mondo pre 20 dana
Oglasila se sestra ubijene Jelene Marjanović o Indi i Zoranu. Maja Krsmanović, sestra od strica pokojne pevačice Jelene Marjanović, iznela je svoje mišljenje o vezi između Zorana Marjanovića i pevačice Indi Aradinović. Svoj stav podelila je putem… »
"Pričala mi je o njoj vrlo negativno": Oglasila se sestra Jelene Marjanović - Otkrila da su se ona i Indi Aradinović…

"Pričala mi je o njoj vrlo negativno": Oglasila se sestra Jelene Marjanović - Otkrila da su se ona i Indi Aradinović…

Blic pre 20 dana
Sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, Maja, prokomentarisala je odnos Zorana Marjanovića i pevačice Indi Aradinović. Maja Krsmanović oglasila se putem društvenih mreža gde je iznela svoje mišljenje o odnosu Indi i Zorana… »
Progovorila sestra ubijene pevačice i potkačila Indi i Zorana: Ona konstantno daje dvosmislene iskaze, Jelena mi je o njoj…

Progovorila sestra ubijene pevačice i potkačila Indi i Zorana: Ona konstantno daje dvosmislene iskaze, Jelena mi je o njoj…

Kurir pre 20 dana
Sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, Maja odlučila je da progovori. Manekenka i kreatorka je na svojim društvenim mrežama podelila objavu u kojoj je potkačila zeta Zorana Marjanovića i Indiru Aradinović Indi. Maja Krsmanović… »

Vesti dana »