Povezane vesti
Mandić: Svašta sam doživeo u Novom Beogradu i to me učinilo jačim
Sportski žurnal 01.01.2025
Najbolji vaterpolista sveta otvorio dušu u novogodišnjem intervjuu. Spektakularna godina je iza mene, timski uspesi su najvažniji, a najviše ću pamtiti Pariz i osvajanje treće uzastopne zlatne olimpijske medalje - rekao je zvanično najbolji vaterpolista… »
Dušan Mandić neprikosnoven: Posle Svetske federaciije vodenih sportova i „Total vaterpolo“ Srbina proglasio za najboljeg…
Večernje novosti 01.01.2025
DOMINACIJA Dušana Mandića. Posle Svetske federacije vodenih sportova (nekadašanja FINA) i portal „Total vaterpolo“ je zvezdu Srbije i mađarskog Ferencvaroša proglasio za najboljeg na svetu. Za levorukog vaterpolistu je glasalo 30 od 31 člana žiriji… »
Najbolji na svetu: "Hodali smo po žici, ali smo na kraju pokazali ko smo i šta smo"
B92 01.01.2025
Najbolji vaterpolista sveta Dušan Mandić sumirao je 2024. godinu, u kojoj je ponovo osvojio Ligu šampiona i olimpijsko zlato. "Spektakularna godina je iza mene, timski uspesi su najvažniji, a najviše ću pamtiti Pariz i osvajanje treće uzastopne zlatne… »
Mandić: U Parizu smo „hodali po žici”, ali smo na kraju pokazali ko smo i šta smo
Politika 01.01.2025
Spektakularna godina je iza mene, timski uspesi su najvažniji, a najviše ću pamtiti Pariz i osvajanje treće uzastopne zlatne olimpijske medalje, rekao je zvanično najbolji vaterpolista sveta Dušan Mandić. Mandić je u novogodišnjem intervjuu Tanjugu… »
Vesti dana »
Amerikanci tvrde jedno, Orban ima drugačiju verziju Pripreme za susret Putina i Trampa u Budimpešti se nastavljaju
Kurir pre 12 minutajoš 56 povezanih
Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Beta pre 43 minutajoš 16 povezanih
Tresao se Rodos Snažan zemljotres od 4,7 stepeni uznemirio region
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih