Povezane vesti
Mandić: Svašta sam doživeo u Novom Beogradu i to me učinilo jačim
Sportski žurnal pre 4 dana
Najbolji vaterpolista sveta otvorio dušu u novogodišnjem intervjuu. Spektakularna godina je iza mene, timski uspesi su najvažniji, a najviše ću pamtiti Pariz i osvajanje treće uzastopne zlatne olimpijske medalje - rekao je zvanično najbolji… »
Dušan Mandić neprikosnoven: Posle Svetske federaciije vodenih sportova i „Total vaterpolo“ Srbina proglasio za najboljeg…
Večernje novosti pre 4 dana
DOMINACIJA Dušana Mandića. Posle Svetske federacije vodenih sportova (nekadašanja FINA) i portal „Total vaterpolo“ je zvezdu Srbije i mađarskog Ferencvaroša proglasio za najboljeg na svetu. Za levorukog vaterpolistu je glasalo 30 od 31 člana… »
Najbolji na svetu: "Hodali smo po žici, ali smo na kraju pokazali ko smo i šta smo"
B92 pre 4 dana
Najbolji vaterpolista sveta Dušan Mandić sumirao je 2024. godinu, u kojoj je ponovo osvojio Ligu šampiona i olimpijsko zlato. "Spektakularna godina je iza mene, timski uspesi su najvažniji, a najviše ću pamtiti Pariz i osvajanje treće uzastopne… »
Mandić: U Parizu smo „hodali po žici”, ali smo na kraju pokazali ko smo i šta smo
Politika pre 4 dana
Spektakularna godina je iza mene, timski uspesi su najvažniji, a najviše ću pamtiti Pariz i osvajanje treće uzastopne zlatne olimpijske medalje, rekao je zvanično najbolji vaterpolista sveta Dušan Mandić. Mandić je u novogodišnjem intervjuu… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Jake eksplozije u blizini nuklearke Zaporožje; Polemika na Zapadu oko novčane pomoći Ukrajini
RTV pre 26 minutajoš 4 povezane