Povezane vesti
"Niko neće da me voli kao pokojni muž": Pevačica izbegava udvarače zbog gubitka koji je doživela: Tvrdi da možda nikad više…
Blic 04.01.2025
Pevačica Elma Sinanović kaže da niko neće da je voli kao pokojni suprug Smail, sa kojim je osetila šta je prava ljubav. Naime, Elma tvrdi da izbegava udvarače, kao i da za sada nije spremna na novu ljubav. - Imam udvarača koliko hoćete, uvek ima tih koji… »
"Niko neće da me voli kao pokojni muž" Elma Sinanović o suprugu koji je preminuo, ćerki i novoj ljubavi
Kurir 04.01.2025
Elma Sinanović kaže da niko neće da je voli kao pokojni suprug Smail, sa kojim je osetila šta je prava ljubav. Elma tvrdi da izbegava udvarače, kao i da za sada nije spremna na novu ljubav. - Imam udvarača koliko hoćete, uvek ima tih koji dele… »
Vesti dana »
Beograđani slave zlato: Ulicama zavijaju sirene, puca vatromet, vijore se trobojke i odjekuju povici: Srbija je šampion Evrope!
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
"Bravo braćo šampioni" Estrada slavi pobedu delfina - Voditeljka pratila iz prvih redova, a pevač puca od ponosa: "Hoće neko na vaterpolo?"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Danas oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 29 minutajoš 1 povezana
Lokalizovan požar na Terazijama. Oglasio se MUP: Na terenu bilo čak 30 vatrogasaca-spasilaca, jedna osoba prevezena u bolnicu.
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Protesti u Briselu: Više od 6.500 ljudi demonstriralo protiv obrazovne politike, povećanja školarina i ukidanja obroka za najugroženije
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana