Povezane vesti
"Znam šta radim": Kanavaro o planovima kao trener Dinama (foto)
Večernje novosti pre 3 dana
Legendarni italijanski reprezentativac i osvajač Zlatne lopte Fabio Kanavaro stigao je u Zagreb, gde je posle potpisivanja ugovora predstavljen. Foto: Profimedia - Zadovoljstvo je biti ovde, velika je čast voditi ovako poznati klub, koji ima dugu… »
Kanavaro: Znam gde sam došao
Sportski žurnal pre 3 dana
Italijanski stručnjak predstavljen u Dinamu. Legendarni italijanski reprezentativac i osvajač Zlatne lopte Fabio Kanavaro stigao je u petak u Zagreb, gde je posle potpisivanja ugovora predstavljen. - Zadovoljstvo je biti ovde, velika je čast voditi… »
Vesti dana »
Povećava se broj poginulih na Tibetu: Još se traga za preživelima, građani bez struje i vode
Radio 021 pre 4 satijoš 51 povezana
"Mnoštvo nesreća, sukoba i ratova započinju dehumanizacijom bližnjeg": Patrijarh Porfirije predvodio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save (video)
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Kako je Milorad Milinković dobio nadimak Debeli: Nadimak ga je pratio sa Dorćola
Telegraf pre 1 danjoš 91 povezana
„Postojala je opasnost da još nekog ubije… Morali smo da pošaljemo SAJ“: Dačić o oružanom sukobu kod Jagodine
Nedeljnik pre 1 danjoš 45 povezanih
Detalji horora u Inđiji! Nožem povredili 2 mladića, pa ubili muškarca dok je palio badnjak! Jedan je u bekstvu
Telegraf pre 1 danjoš 48 povezanih