Povezane vesti
13.: Žrtva masakra na Cetinju Dejan Kokotović preminuo u Kliničkom centru u Podgorici
Blic pre 1 dan
Cetinjanin Dejan Kokotović preminuo je danas u Kliničkom centru u Podgorici od posledica teških povreda, koje je zadobio 1. januara ove godine u kafani "Velestovo" u centru tog grada. To je 13. žrtva napada Cetinjanina Aca Martinovića, koji je prvog… »
Preminuo ranjeni Cetinjanin, 13. žrtva masovnog ubistva
Insajder pre 9 sati
Cetinjanin Dejan Kokotović, koji je 1. januara ranjen na Cetinju, umro je danas u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. Kokotović je 13. osoba koju je ubio Aco Martinović, pre nego što je 1. januara izvršio samoubistvo, navodi Radio-televizija… »
"Kakva je ovo nepravda, ljudi moji, monstrum je ubio dobre ljude"! Bližnji se opraštaju od Dejana Kokotovića "Pazićemo ti…
Kurir pre 12 sati
Cetinjanin Dejan Kokotović (40), otac četvoro dece preminuo je danas u Kliničkom centru Crne Gore nakon što je 1. januara teško ranjen u masakru koji je počinio Aco Martinović (45) ubivši na licu mesta 12 žrtava. Neutešni prijatelji i poznanici… »
Ovo je Dejan Kokotović,13. žrtva masakra na Cetinju: Otac četvoro dece se lavovski borio 9 dana
Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Dejan Kokotović (40) je 13. žrtva masakra na Cetinju. On je preminuo u Kliničkom centru u Podgorici nakon borbe duge skoro osam dana. Kokotović je u napadu Martinovića na sugrađane ranjen u stomak, grudni koš i glavu zbog čega je… »
Trinaesta žrtva masakra na Cetinju - preminuo jedan od ranjenih
Beta pre 13 sati
Cetinjanin Dejan Kokotović preminuo je danas u Kliničkom centru u Podgorici od posledica teških povreda zadobijenih u masovnom ubistvu na Cetinju 1. januara. On je 13. žrtva zločina u kome je Cetinjan Aco Martinović ubio i dvoje dece. Tri osobe su… »
Preminula i 13. žrtva masakra na Cetinju
Vreme pre 14 sati
Muškarac koji je preminuo u Kliničkom centru Crne Gore je 13. žrtva masovnog ubistva na Cetinju koje je 1. januara počinio Aco Martinović. Cetinjanin Dejan Kokotović, jedan od ranjenih u masovnom ubistvu na Cetinju 1. januara podlegao je povredama u… »
Preminula još jedna žrtva masakra na Cetinju
Danas pre 13 sati
Jedan od ranjenih Cetinjana Dejan Kokotović (40), uprkos naporima ljekara, preminuo je danas oko 14 časova u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG). Iz KCCG su saopštili da je Kokotović, usled teških povreda, bio podvrgnut zahtevnim hirurškim zahvatima… »
Preminuo jedan od ranjenih, 13. žrtva napada na Cetinju
Radio 021 pre 14 sati
U Kliničkom centru Crne Gore preminuo je Cetinjanin koji je bio najteže ranjen u masakru prvog dana januara, saopšteno je iz te medicinske ustanove. On je trinaesta žrtva masovnog ubistva koje je na Cetinju počinio Aco Martinović. Po prijemu u… »
Ovo je 13. žrtva masakra na Cetinju: Aco Martinović ga izrešetao u kafani, preminuo u bolnici (Foto)
Mondo pre 14 sati
Dejan Kokotović je 13. žrtva masakra na Cetinju. Dejan Kokotović iz Cetinja preminuo je danas u Kliničkom centru Crne Gore osam dana nakon masakra na Cetinju u Crnoj Gori. On je 13. žrtva krvavog pira Aca Martinovića koji je na kraju izvršio… »
Preminula 13. žrtva masakra počinjenog na Cetinju
RTV pre 15 sati
PODGORICA - U Kliničkom centru Crne Gore preminuo je Cetinjanin Dejan Kokotović, koji je bio najteže ranjen u masakru koji je prvog dana januara počinio Aco Martinović, saopšteno je iz te medicinske ustanove. Kokotović je trinaesta žrtva masakra… »
Ovo je 13.: Žrtva masakra na Cetinju Dejan zadobio stravične povrede, izdahnuo posle devet dana lavovske borbe za život…
Blic pre 15 sati
Cetinjanin Dejan Kokotović preminuo je danas u Kliničkom centru u Podgorici od posledica teških povreda, koje je zadobio 1. januara ove godine u kafani "Velestovo" u centru tog grada. To je 13. žrtva napada Cetinjanina Aca Martinovića, koji je prvog… »
KC Crne Gore: Preminula 13. žrtva masakra počinjenog na Cetinju
NIN pre 15 sati
U Kliničkom centru Crne Gore preminuo je Cetinjanin Dejan Kokotović, koji je bio najteže ranjen u masakru koji je prvog dana januara počinio Aco Martinović, saopšteno je iz te medicinske ustanove. Kokotović je trinaesta žrtva masakra koji je na… »
"Moja mala hrabra devojčice, tebe sam spasila, ali tvog taju nisam" Prva objava ranjene Marije koja je izgubila muža i celu…
Kurir pre 16 sati
Moja mala hrabra devojčice, doći će ti mama uskoro, samo još malo da se oporavi. Tebe sam spasila, ali tvog taju nisam. Jedva čekam da te zagrlim i poljubim. Ovim potresnim rečima na društvenim mrežama obratila se Marija Martinović (38) koja je… »
"Moja devojčice, tebe sam spasila, ali tvog taju nisam": Oglasila se Marija koja je ranjena u masakru na Cetinju
Mondo pre 21 sat
Marija Martinović je telom zaštitila dete. "Moja mala hrabra devojčice, doći će ti mama uskoro, samo još malo da se oporavi. Tebe sam spasila, ali tvog taju nisam. Jedva čekam da te zagrlim i poljubim", napisala je Marija Martinović (38) koja je… »
"Tebe sam spasila, ali tvog taju nisam": Oglasila se Marija koja je ranjena u masakru na Cetinju: Objavila sliku ćerke sa…
Blic pre 21 sat
"Moja mala hrabra devojčice, doći će ti mama uskoro, samo još malo da se oporavi. Tebe sam spasila, ali tvog taju nisam. Jedva čekam da te zagrlim i poljubim", napisala je Marija Martinović (38) koja je ranjena u masakru na Cetinju koji je počinio… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Poljska Vlada tvrdi da Netanjahu neće biti uhapšen ako prisustvuje komemoraciji
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 8 satijoš 1 povezana
Zelenski pozvao partnere da razmeste trupe u Ukrajini; Fico: Donećemo mere ako se ne reši pitanje tranzita gasa
RTS pre 1 satjoš 2 povezane