Povezane vesti

Stigli zvanični rezultati: Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske

Stigli zvanični rezultati: Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske

Danas pre 4 sati
Zoran Milanović je novi-stari predsednik Hrvatske. On je danas osvojio i drugi mandat pobedivši u drugom krugu predsedničkih izbora kandidata HDZ-a Dragana Primorca. Milanović je prema zvaničnim rezultatima osvojio glasova 74 odsto glasova, a… »
Oglasio se Milanović

Oglasio se Milanović

Danas pre 4 sati
Nakon što su zatvorena birališta u Hrvatskoj, oglasio se Zoran Milanović, koji prema prvim zvaničnim rezultatima ubedljivo vodi na predsedničkim izborima, što znači da će i narednih pet godina obavljati tu funkciju. Milanović je prema prvim… »
Zoran Milanović, predsednik Hrvatske: Zaštitni znak su mu nesvakidašnji nastupi i slikovita obraćanja javnosti

Zoran Milanović, predsednik Hrvatske: Zaštitni znak su mu nesvakidašnji nastupi i slikovita obraćanja javnosti

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Zoran Milanović, novi-stari predsednik Hrvatske. Rođen je 30. oktobra 1966. godine. On je peti predsednik Hrvatske od osamostaljenja. Prethodno je obavljao funkciju premijeraod decembra 2011. do januara 2016. godine. Bio je lider… »
„Pravnik“: Ko je Zoran Milanović, koji ostaje na funkciji predsednika Hrvatske?

„Pravnik“: Ko je Zoran Milanović, koji ostaje na funkciji predsednika Hrvatske?

Danas pre 6 sati
Aktuelni predsednik Hrvatske Zoran Milanović ostaće na toj funkciji i narednih pet godina pošto je danas u drugom krugu predsedničkih izbora pobedio kandidata HDZ-a Dragana Primorca. On je ubedljivo pobedio Primorca, pokazali su prvi zvanični… »
Milanović u pobedničkom govoru: Rezultat izbora je poruka Vladi Hrvatske

Milanović u pobedničkom govoru: Rezultat izbora je poruka Vladi Hrvatske

Danas pre 7 sati
Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske. On je u drugom krugu predsedničkih izbora ubedljivo pobedio Dragana Primorca, kandidata HDZ-a. Milanović je prema zvaničnim rezultatima osvojio glasova 74 odsto glasova, a Primorac 26 odsto. On je u… »
"Nikada nisam rekao da sam pošten političar": Turbulentna politička karijera predsednika Hrvatske Zorana Milanovića: Sukobi…

"Nikada nisam rekao da sam pošten političar": Turbulentna politička karijera predsednika Hrvatske Zorana Milanovića: Sukobi…

Blic pre 8 sati
Zoran Milanović je hrvatski pravnik i političar, nekadašnji predsednik Vlade Hrvatske i nekadašnji lider Socijaldemokratske partije (SDP), a na funkciiju predsednika Hrvatske je od 2019., kada je na izborima pobedio dotadašnju predsednicu Kolindu… »
Primorac nakon poraza na izborima: Hrvatska mi je na prvom mestu, imam svoj mir

Primorac nakon poraza na izborima: Hrvatska mi je na prvom mestu, imam svoj mir

Danas pre 7 sati
Kandidat Hrvatske demokratske zajednice na predsedničkim izborima Dragan Primorac izjavio je da mu je Hrvatska na prvom mestu i da ima svoj mir, bez obira na ishod izbora. Prema rezultatima izlaznih anketa, aktuelni predsednik Zoran Milanović je… »
Izlazne ankete predsedničkih izbora u Hrvatskoj: Milanović 77.86 odsto glasova

Danas pre 9 sati
Aktuelni predsednik Hrvatske Zoran Milanović ubedljivo je pobedio u drugom krugu predsedničkih izbora kandidata Hrvatske demokratske zajednice Dragana Primorca, pokazali su rezultati izlaznih anketa. Prema objavljenim rezultatima, Milanović je osvojio… »

Danas pre 8 sati
Aktuelni predsednik Hrvatske Zoran Milanović ubedljivo je pobedio u drugom krugu predsedničkih izbora kandidata Hrvatske demokratske zajednice Dragana Primorca, pokazali su rezultati izlaznih anketa. Prema objavljenim rezultatima, Milanović je osvojio… »
Na predsedničkim izborima u Hrvatskoj do 16.30 niža izlaznost nego u prvom krugu

Na predsedničkim izborima u Hrvatskoj do 16.30 niža izlaznost nego u prvom krugu

Danas pre 10 sati
U drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj do 16.30 glasalo je 34, 77 odsto birača ili njih 1.154.438, saopštila je danas Državna izborna komisija (DIP). To je za oko 40.000 manje nego u prvom krugu pre dve nedelje, kada je u do istog vremena… »

Vesti dana »