Povezane vesti
Vučić: Rekli su mi da će ove godine biti najjači forum u Davosu, sigurno ću otići
Telegraf 13.01.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Davos izjavio je sinoć da mu je rečeno da će ove godine biti najjači Svetski ekonomski forum u Davosu i da će, ako tako bude, sigurno otići na taj skup. "To bi mi bio 11. put da idem na Davos. Ja… »
Vučić: Rekli su mi da će ove godine biti najjači forum u Davosu, sigurno ću otići
Blic 13.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Davos izjavio je večeras da mu je rečeno da će ove godine biti najjači Svetski ekonomski forum u Davosu i da će, ako tako bude, sigurno otići na taj skup. - To bi mi bio 11. put da idem na Davos. Ja tamo uvek… »
Vesti dana »

VIDEO: Studenti maratonci stigli u Varaždin, na dočeku gradonačelnik i hrvatski poslanici
Radio 021 pre 1 satjoš 44 povezane

Putevi poplavljeni, vozila se jedva probijaju: Nevreme izazvalo opšti haos u ovim delovima Srbije, RHMZ izdao novo upozorenje: Opet stižu pljuskovi i grmljavina (video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Triler u los anđelesu: Eron Gordon u poslednjem trenutku za pobedu Denvera nad Klipersima! (video)
Hot sport pre 7 satijoš 27 povezanih

Porastao broj žrtava napada na festivalu u Vankuveru: "Uzdrman je kolektivni osećaj sigurnosti"
Telegraf pre 2 satajoš 43 povezane

Bećirović (FBiH): Neprihvatljiva i opasna Vučićeva izjava da je napadnuta Republika Srpska
Radio 021 pre 4 satijoš 37 povezanih