Povezane vesti
Asvel je ovaj put morao da skine kapu Partizanu: Evo kako su crno-beli demolirali rivala u gostima! (video)
Hot sport pre 17 minuta
Surova demonstracija sile! Partizan je večeras od 20 časova gostovao ekipi Asvela, u okviru 21. kola Evrolige, a slavio je gostujući tim – 62:93 (20:31, 14:14, 9:29, 19:19) Partizan nije mogao da računa na pomoć kapitena Marinkovića, zatim… »
"Nadam se da će Partizan pobediti u Milanu": Žofri Lovernj imao posebnu poruku za svoj bivši tim!
Mondo pre 28 minuta
Žofri Lovernj, bivši kapiten Partizana, otkrio je da bi voleo da crno-beli slave i u drugom meču duplog kola Evrolige, protiv Milana. Partizan je došao do velike pobede u Lionu protiv Asvela, bez obzira na desetkovani sastav i činjenicu da je Željko… »
Lakić debitant: "Ne umaram se kada čujem navijače"
B92 pre 7 sati
Arijan Lakić, košarkaš Partizana, debitovao je u Evroligi u pobedi njegovog tima nad Asvelom rezultatom 93:62. Lakić je na terenu proveo 18 minuta i za to vreme upisao dva poena i pet skokova. "Čast mi je što sam debitovao konačno u Evroligi… »
Partizan ostvario važnu pobedu protiv Asvela, crno-beli korak bliže doigravanju
Danas pre 9 sati
Košarkaši Partizana pobedili su Asvel u gostima rezultatom 93:62(31:20, 14:14, 29:9, 19:19) u utakmici 21. kola Evrolige. Meč je odlučen u trećoj četvrtini koju su crno-beli dobili sa 29:9 i u poslednji period ušli sa 31 poeom prednosti. Ekipa… »
Kako je Željko ocenio Arijana Lakića?
Sportske.net pre 9 sati
Arijan Lakić je večeras upisao svoj prvi nastup u Evroligi, ali se u njegovoj igri nije osetila neka prevelika trema. U duelu sa Asvelom i pobedi od 93:62, Lakić je odigrao 18 i po minuta i upisao dva poena, pet skokova i jednu asistenciju. Utisak je… »
Arijan Lakić debitovao za Partizan u Evroligi: Obradović traži od nas da se borimo i to je najvažnije
Danas pre 10 sati
Košarkaš Partizana Arijan Lakić debitovao je u Evroligi na meču 21. kola ovog takmičenja u kojem su crno-beli pobedili Asvel sa 93:62. Bek ekipe iz Beograda odlično je igrao u odbrani, a za skoro 19 minuta na parketu upisao je i prve poene za svoj… »
Željko Obradović posle pobede nad Asvelom: Bilo je lepo gledati kako igramo dobru odbranu
Danas pre 10 sati
Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle meča 21. kola Evrolige u kojem su crno-beli pobedili Asvel sa 93:62, da je njegov tim prikazao odličnu partiju. „Igrali smo dobru košarku. Na poluvremenu smo vodili plus 11, ali mi smo to zaboravili… »
Za nas je svaka utakmica finale Evrolige: Plejmejker Partizana posle trijumfa nad Asvelom
Danas pre 11 sati
Košarkaš Partizana Ife Lundberg rekao je posle pobede crno-belih nad Asvelom (93:62) u 21. kolu Evrolige, da je njegov tim ostvario važan trijumf u borbi za doigravanje. Partizanov plejmejker je ovaj meč okončao sa 18 poena i četiri asistencije, a u… »
Vesti dana »
Novak digao glas protiv novog pravila u tenisu: Meni se to ne sviđa!
Mondo pre 17 minutajoš 30 povezanih
Uhapšen opozvani predsednik u Južnoj Koreji, 3.000 policajaca marširalo na njegovu rezidenciju: „Pristao sam kako bih sprečio krvoproliće“
Danas pre 23 minutajoš 27 povezanih
Tužilaštvo: Četiri osobe privedene zbog napada na studente Pravnog fakulteta
Beta pre 34 minutajoš 12 povezanih
Čime se bavi i kako izgleda muž Anje Mit? Njegovu profesiju svi obožavaju, upoznali se na nesvakidašnji način
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih