Povezane vesti

Partizan u samom vrhu Evrolige: Besprekorno ponašanje crno-belih oslikava ovaj parametar!

Partizan u samom vrhu Evrolige: Besprekorno ponašanje crno-belih oslikava ovaj parametar!

Hot sport 17.01.2025
Zanimljiva lista! Crno-beli su pobedama u duplom kolu nad Asvelom i Milanom došli do polovičnog učinka 11:11, pa su tako nadomak mesta koja vode u plej-in. Ipak, u jednom drugom parametru su crno-beli u samom vrhu Evrolige, što oslikava koliko je… »
Partizan je po jednom parametru u samom vrhu Evrolige

Partizan je po jednom parametru u samom vrhu Evrolige

B92 17.01.2025
Košarkaši Partizana posle 22 kola Evrolige imaju polovičan učinak što ih stavlja na sredinu tabele. Ali po jednom drugom parametru crno-beli su u samom vrhu. Radi se o braju tehničkih grešaka, a od starta sezone košarkaši Partizana su ih… »
Gudurić i društvo pokvarili Smajlijevu partiju karijere!

Gudurić i društvo pokvarili Smajlijevu partiju karijere!

Sportske.net 17.01.2025
Dva dana posle trijumfa u Beogradu nad Crvenom zvezdom, ekipa Fenerbahčea je večeras pred svojim navijačima u Istanbulu upisala novu evroligašku pobedu. U utakmici 22. kola Evrolige Fenerbahče je savladao ekipu Žalgirisa sa 98:86 i tako se učvrstio… »
Partizan "najkulturniji" tim Evrolige!

Partizan "najkulturniji" tim Evrolige!

Sportske.net 17.01.2025
Košarkaši Partizana pobedama na gostovanjima Asvelu i Armaniju u "duplom" kolu Evrolige vratili su se u borbu za doigravanje. Ekipa trenera Željka Obradovića sada je na polovičnom skoru 11-11 i zauzima 12. mesto na tabeli. Ako su igre crno-belih sve… »
E, ovo je bogatstvo: Partizan ima pouzdanog vojnika, sigurnog generala i „ludu“ glavu

E, ovo je bogatstvo: Partizan ima pouzdanog vojnika, sigurnog generala i „ludu“ glavu

Nova 17.01.2025
Košarkaši Partizana ispisali su istoriju kluba, vezali su dve pobede na gostovanjima u duplom kolu Evrolige, a napravili su razliku od 51 poena u odnosu na rivale. Nakon što je Asvel u Lionu razbijen sa 62:93, što je bila najubedljivija pobeda… »
Streling Braun: Nije stvar u meni

Streling Braun: Nije stvar u meni

Sportski žurnal 17.01.2025
Sjajni bek Partizana blistao i u Milanu. Na oba kraja parketa najviše se istakao Sterling Braun, iako se po indeksnim poenima ne izdvaja na vrhu. - Osećam se sjajno. Nije stvar u meni, već u celom timu. Jednostavno, izašli smo i borili se. Pogodili su… »
Braun otkrio Željkov plan na poluvremenu, pobeda se sama nacrtala

Braun otkrio Željkov plan na poluvremenu, pobeda se sama nacrtala

Sportske.net 17.01.2025
Košarkaš Partizana Sterling Braun predvodio je sa 26 poena beogradski tim do velike pobede protiv Olimpije u Milanu u meču 22. kola Evrolige kojom su crno-beli ostvarili maksimalan učinak sa ovonedeljnih gostovanja. Doskorašnji košarkaš berlinske… »
Ife Lundberg je jasan nakon pobede: „Ne skidamo nogu s gasa, gladni smo!“

Ife Lundberg je jasan nakon pobede: „Ne skidamo nogu s gasa, gladni smo!“

Hot sport 17.01.2025
Fantastična igra Partizana! Košarkaši Partizana ostvarili su značajnu pobedu u Milanu, savladavši domaću Olimpiju sa ubedljivih 90:70. Ključni momenti susreta desili su se u drugom poluvremenu, kada su crno-beli odigrali na visokom nivou… »
Sterling Braun: „Ja sam najbolji šuter u Evroligi“

Sterling Braun: „Ja sam najbolji šuter u Evroligi“

Danas 17.01.2025
Košarkaši Partizana pobedili su Armani na gostujućem terenu u Milanu u meču 22. kola Evrolige rezultatom 90:70. Timu Partizana najviše je doprineo Amerikanac Sterling Braun koji je bio odlično šuterski raspoložen. Postigao je 26 poena, sedam… »
Ja sam od čelika, Mogu da igram još 40 minuta: Sterling Braun jednostavno puca od samopouzdanja, njegove izjave to…

Ja sam od čelika, Mogu da igram još 40 minuta: Sterling Braun jednostavno puca od samopouzdanja, njegove izjave to…

Hot sport 17.01.2025
„Ja mislim da jesam najbolji šuter. Radim na tome.“ Košarkaši Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu u Milanu, savladavši domaću Olimpiju rezultatom 90:70 u 22. kolu Evrolige. Glavni aduti ekipe Željka Obradovića bili su Sterling Braun, Karlik… »
Partizanovh 90 poena u Milanu: Pogledajte sve (VIDEO)

Partizanovh 90 poena u Milanu: Pogledajte sve (VIDEO)

Sport klub 17.01.2025
Partizan je naneo ubedljiv poraz ekipi Armanija na njenom terenu, od čak 20 razlike. Slavio je Partizan 90:70 uz sjajnu partiju trojca Karlik-Tajrik-Sterling. Njih trojica zajedno su postigla 72 poena, a sve njihove, ako i poene ostalih igrača, između… »
Braun: "Ja sam od čelika - mogu da igram još 40 minuta"

Braun: "Ja sam od čelika - mogu da igram još 40 minuta"

B92 17.01.2025
Košarkaš Partizana Sterling Braun bio je zadovoljan posle važne pobede protiv Olimpije u Milanu. Košarkaši Partizana pobedili su u Milanu domaću Olimpiju 90:70 (17:17, 20:23, 27:18, 26:12 ) u 22. kolu Evrolige. Za trijumf ekipe Željka Obradovića… »
Partizanov ubitačni trio uspeo nešto što se retko viđa – pogledajte njihovu dominaciju VIDEO

Partizanov ubitačni trio uspeo nešto što se retko viđa – pogledajte njihovu dominaciju VIDEO

Nova 17.01.2025
Košarkaši Partizana pružili su još jednu sjajnu partiju na gostovanju, ovog puta u Milanu, gde su razbili Armani sa 70:90 u 22. kolu Evrolige. Crno-beli su tako nakon razbijanja Asvela (62:93) u Lionu zabeležili drugi trijumf na gostovanjima ove… »
Tajrik-Karlik-Braun = 72/90 i indeks 100

Tajrik-Karlik-Braun = 72/90 i indeks 100

B92 17.01.2025
Košarkaši Partizana savladali su Olimpiju u Milanu (90:70) u meču 22. kola Evrolige, a najveći deo posla odradio je trio crno-belih. Sterling Braun, Tajrik Džons i njegov prezimenjak Karlik postigli su čak 72 poena. Najefikasniji je bio Braun sa 26… »
Tajrik Džons atraktivno zakucao, a onda proslavio sa navijačima Partizana (VIDEO)

Tajrik Džons atraktivno zakucao, a onda proslavio sa navijačima Partizana (VIDEO)

Danas 17.01.2025
Košarkaši Partizana gostuju Armaniju u 22. kolu Evrolige, a na poluvremenu domaći vode rezultatom 40:37. Prvo poluvreme je prošlo u pravom nadmetanju Šildsa i Bolmara sa jedne i crno-belih sa druge strane. Pomenuti dvojac je kombinovano ubacio 28 od… »
Velika pobeda Partizana u Milanu, dupli „brejk“ crno-belih u teškoj evroligaškoj nedelji

Velika pobeda Partizana u Milanu, dupli „brejk“ crno-belih u teškoj evroligaškoj nedelji

Danas 17.01.2025
Košarkaši Partizana pobedili su Armani u Milanu rezultatom 90:70 u 22. kolu Evrolige. Crno-beli su tako stigli do druge pobede u gostima u ovom duplom kolu Evrolige i učinka 11-11. Pre 48 sata izabranici Željka Obradovića bili su bolji od Asvela u… »
Evroliga: Košarkaši Olimpijakosa pobedili Real u Madridu, Asvel bolji od Albe nakon produžetka

Evroliga: Košarkaši Olimpijakosa pobedili Real u Madridu, Asvel bolji od Albe nakon produžetka

Danas 17.01.2025
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su večeras na gostujućem terenu Real Madrid 96:86 (22:19, 25:19, 26:16, 23:32), u meču 22. kola Evrolige. Olimpijakos je do pobede predvodio Evan Furnije sa 28 poena. Kod Reala bolji od ostalih bili su Mario Hezonja sa… »
Željko Obradović posle važne pobede nad Armanijem: Odbrana je napravila razliku

Željko Obradović posle važne pobede nad Armanijem: Odbrana je napravila razliku

Danas 16.01.2025
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je odbrana njegove ekipe bila ključna za večerašnju pobedu protiv Olimpije iz Milana u Evroligi. – Veoma sam srećan i zadovoljan. Bili smo sjajni u drugom poluvremenu. Igrali smo protiv… »

Vesti dana »