Povezane vesti

Beograđani su uveče ostavili automobile na parkingu, kada su ujutru došli po njih, šokirali su se! Ubrzo je stigla policija…

Beograđani su uveče ostavili automobile na parkingu, kada su ujutru došli po njih, šokirali su se! Ubrzo je stigla policija…

Blic 17.01.2025
Na velikom parkingu iznad Lidla u Medaku, gde se nalazi niz garaža i parkiranih automobila, sinoć je došlo do krađe automobilskih točkova. Nepoznati počinioci su sa vozila uklonili sve četiri gume sa felnama, ostavljajući automobil poduprt… »
Beograđani besni: Ostavili automobile na parkingu, a onda im se desilo ovo FOTO

Beograđani besni: Ostavili automobile na parkingu, a onda im se desilo ovo FOTO

B92 17.01.2025
Na velikom parkingu iznad Lidla u Medaku, gde se nalazi niz garaža i parkiranih automobila, sinoć je došlo do više krađa. Nepoznati počinioci su sa vozila uklonili sve četiri gume sa felnama, ostavljajući automobil na ciglama. "Sinoć mi je neko… »

Blic 17.01.2025
Na velikom parkingu iznad Lidla u Medaku, gde se nalazi niz garaža i parkiranih automobila, sinoć je došlo do krađe automobilskih točkova. Nepoznati počinioci su sa vozila uklonili sve četiri gume sa felnama, ostavljajući automobil poduprt… »
Beograđanin sinoć parkirao automobil, jutros video poruku iz pakla: "Neko mi je pokidao sve gume i ostavio..."

Beograđanin sinoć parkirao automobil, jutros video poruku iz pakla: "Neko mi je pokidao sve gume i ostavio..."

Telegraf 17.01.2025
Preporučujemo. Nesvakidašnja poruka sačekala je jednog čoveka u Beogradu, kada je ugledao svoj automobil kako na mestu gde ga je prethodno parkirao u regularnom stanju, sada leži na ciglama, bez sva četiri točka, koje mu je neko u međuvremenu… »

Vesti dana »