Повезане вести

Андреа о Новаковом "не": "Ја бих 100% почела да плачем, али сам 150% уз њега!"

Андреа о Новаковом "не": "Ја бих 100% почела да плачем, али сам 150% уз њега!"

Б92 20.01.2025
Андреа Петковић, некадашња тенисерка а сада медијска радница, говорила је о скандалу између Новака Ђоковића и новинара Тонија Џонса на Аустралијан опену. Ђоковић је после меча са Јиржијем Лехечком у осмини финала Аустралијан… »
Ђоковић прихватио извињење

Ђоковић прихватио извињење

Б92 20.01.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић прихватио је извињење које су му упутили телевизија "Најн" и њен новинар Тони Џонс. Новак је након коментара Џонса одбио да даје изјаве на терену против Јиржија Лехечке, тражећи јавно извињење… »
„Расплакала бих се да је мени то урадио, али Ноле у праву 150%“

„Расплакала бих се да је мени то урадио, али Ноле у праву 150%“

Спорт клуб 20.01.2025
Андреа Петковић, некадашња десета тенисерка света, каже за српске медије да је у потпуности сагласна са ставом Новака Ђоковића у вези са тиме да не даје интервју после меча за Канал 9. Ђоковић је после меча са Јиржијем Лехечком… »
Канал 9 и Џоунс се извинили Ђоковићу

Канал 9 и Џоунс се извинили Ђоковићу

Спортски журнал 20.01.2025
Званични емитер АО рационално реаговао после коментара новинара током меча с Лехечким. Канал 9 извинио се Новаку Ђоковићу, након што је српски тенисер одбио да учествује у традиционалном телевизијском интервјуу на терену у знак… »
„Изневерио сам српске навијаче“: Аустралијски новинар упутио јавно извињење Ђоковићу, Новак га прихватио

„Изневерио сам српске навијаче“: Аустралијски новинар упутио јавно извињење Ђоковићу, Новак га прихватио

Данас 20.01.2025
Аустралијски новинар Тони Џонс и телевизијска станица “Најн” извинили су се Новаку Ђоковићу због неприкладних коментара претходних дана. Српски тенисер није желео да да изјаву на терену после победе над Јиржијем Лехечком у… »
Новак прихватио извињење: Прекида бојкот у Аустралији јер су му испунили захтев

Новак прихватио извињење: Прекида бојкот у Аустралији јер су му испунили захтев

Нова 20.01.2025
Новак Ђоковић је одлучио да прихвати извињење Тонија Џонса и ТВ канала "9Невс" након што је овај водитељ провоцирао како српског играча, тако и српске навијаче. Како јавља репортер Нова.рс са лица места Душан Марковић стигло… »
Новак реаговао на извињење новинара: Овако се до сада Ђоковић није оглашавао!

Новак реаговао на извињење новинара: Овако се до сада Ђоковић није оглашавао!

Мондо 20.01.2025
Новак Ђоковић прихватио је извињење које је стигло од водитеља Тонија Џоунса... Новак Ђоковић прихватио је извињење које је добио од водитеља Тонија Џоунса. Тако наводе из тениске асоцијације Аустралије у саопштењу које… »
ВИДЕО „Извињавам се Новаку, изневерио сам Србе“: Озлоглашени водитељ открио шта је урадио иза кулиса после бојкота Ђоковића…

ВИДЕО „Извињавам се Новаку, изневерио сам Србе“: Озлоглашени водитељ открио шта је урадио иза кулиса после бојкота Ђоковића…

Нова 20.01.2025
Тони Џонс, новинар који је успео себи да пришије етикете контроверзног и озлоглашеног, после само једног укључења одлучио да је да се јавно извини. Новак Ђоковић је јавно показао да неће трпети овакве провокације и на рачун… »
Јавио се Новак после извињења: Као што је тражио…

Јавио се Новак после извињења: Као што је тражио…

Спорт клуб 20.01.2025
Новак Ђоковић прихватио је извињење Тонија Џонса и Канала 9, наводи се у кратком саопштењу Тениске асоцијације Аустралије достављеном медијима. „Новак је видео да је извињење дато у јавности, као што је он тражио, и сада… »
Синеров тренер стао на страну Ђоковића

Синеров тренер стао на страну Ђоковића

Б92 20.01.2025
Дарен Кејхил, тренер Јаника Синера, сматра да је Новак Ђоковић заслужио извињење новинара Тонија Џонса. У међувремену, то се и догодило, док је Кејхил раније објашњавао карактер овог новинара телевизије "Нине". Ђоковић је… »
Водитељ се каје: Новаче, извини! Изневерио сам српске навијаче

Водитељ се каје: Новаче, извини! Изневерио сам српске навијаче

Спорт клуб 20.01.2025
Аустралијска телевизија Канал 9 и новинар Тони Џонс извинили су се Новаку Ђоковићу. Ђоковић је после меча са Јиржијем Лехечком одбио да говори на терену, а као разлог је навео неумесне коментаре новинара Џонса, као и чињеницу… »
Ђоковић добио извињење: "Изневерио сам српске навијаче" ВИДЕО

Ђоковић добио извињење: "Изневерио сам српске навијаче" ВИДЕО

Б92 20.01.2025
Аустралијски ТВ канал "Девет", као и новинар Тони Џонс, извинили су се Новаку Ђоковићу. Ђоковић је после меча са Јиржијем Лехечком одбио да говори на терену, а као разлог је навео неумесне коментаре новинара Џонса, као и… »
Огласио се новинар који је вређао Ђоковића и Србе: Научио напамет шта да каже, тек сад ће изазвати гнев

Огласио се новинар који је вређао Ђоковића и Србе: Научио напамет шта да каже, тек сад ће изазвати гнев

Мондо 20.01.2025
Аустралијски новинар Тони Џоунс, због ког је Новак Ђоковић запретио бојкотом интервјуа, огласио се и "понудио извињење". Тешко да ће Ђоковић бити задовољан после ових речи. Српски тенисер Новак Ђоковић запретио је бојкотом… »
"Назвати Ђоковића прецењеним је сулудо"

"Назвати Ђоковића прецењеним је сулудо"

Б92 20.01.2025
Белоруска тенисерка Викторија Азаренка шокирана је изјавом новинара телевизије "Нине" Тонија Џонса, о Новаку Ђоковићу. Џонс је током укључења пробао да буде духовит. "Поново смо у Мелбурн парку, где видимо навијаче Новака… »

Вести дана »