Povezane vesti
Đoković prihvatio izvinjenje
B92 pre 3 dana
Srpski teniser Novak Đoković prihvatio je izvinjenje koje su mu uputili televizija "Najn" i njen novinar Toni Džons. Novak je nakon komentara Džonsa odbio da daje izjave na terenu protiv Jiržija Lehečke, tražeći javno izvinjenje. U međuvremenu… »
Andrea o Novakovom "ne": "Ja bih 100% počela da plačem, ali sam 150% uz njega!"
B92 pre 3 dana
Andrea Petković, nekadašnja teniserka a sada medijska radnica, govorila je o skandalu između Novaka Đokovića i novinara Tonija Džonsa na Australijan openu. Đoković je posle meča sa Jiržijem Lehečkom u osmini finala Australijan opena odlučio da… »
Kanal 9 i Džouns se izvinili Đokoviću
Sportski žurnal pre 3 dana
Zvanični emiter AO racionalno reagovao posle komentara novinara tokom meča s Lehečkim. Kanal 9 izvinio se Novaku Đokoviću, nakon što je srpski teniser odbio da učestvuje u tradicionalnom televizijskom intervjuu na terenu u znak protesta zbog… »
„Rasplakala bih se da je meni to uradio, ali Nole u pravu 150%“
Sport klub pre 3 dana
Andrea Petković, nekadašnja deseta teniserka sveta, kaže za srpske medije da je u potpunosti saglasna sa stavom Novaka Đokovića u vezi sa time da ne daje intervju posle meča za Kanal 9. Đoković je posle meča sa Jiržijem Lehečkom odbio da govori… »
„Izneverio sam srpske navijače“: Australijski novinar uputio javno izvinjenje Đokoviću, Novak ga prihvatio
Danas pre 3 dana
Australijski novinar Toni Džons i televizijska stanica “Najn” izvinili su se Novaku Đokoviću zbog neprikladnih komentara prethodnih dana. Srpski teniser nije želeo da da izjavu na terenu posle pobede nad Jiržijem Lehečkom u osmini finala… »
Novak reagovao na izvinjenje novinara: Ovako se do sada Đoković nije oglašavao!
Mondo pre 3 dana
Novak Đoković prihvatio je izvinjenje koje je stiglo od voditelja Tonija Džounsa... Novak Đoković prihvatio je izvinjenje koje je dobio od voditelja Tonija Džounsa. Tako navode iz teniske asocijacije Australije u saopštenju koje je dostavljeno… »
Novak prihvatio izvinjenje: Prekida bojkot u Australiji jer su mu ispunili zahtev
Nova pre 3 dana
Novak Đoković je odlučio da prihvati izvinjenje Tonija Džonsa i TV kanala "9News" nakon što je ovaj voditelj provocirao kako srpskog igrača, tako i srpske navijače. Kako javlja reporter Nova.rs sa lica mesta Dušan Marković stiglo je obaveštenje… »
Javio se Novak posle izvinjenja: Kao što je tražio…
Sport klub pre 3 dana
Novak Đoković prihvatio je izvinjenje Tonija Džonsa i Kanala 9, navodi se u kratkom saopštenju Teniske asocijacije Australije dostavljenom medijima. „Novak je video da je izvinjenje dato u javnosti, kao što je on tražio, i sada ide dalje i… »
VIDEO „Izvinjavam se Novaku, izneverio sam Srbe“: Ozloglašeni voditelj otkrio šta je uradio iza kulisa posle bojkota…
Nova pre 3 dana
Toni Džons, novinar koji je uspeo sebi da prišije etikete kontroverznog i ozloglašenog, posle samo jednog uključenja odlučio da je da se javno izvini. Novak Đoković je javno pokazao da neće trpeti ovakve provokacije i na račun srpskih navijača… »
Sinerov trener stao na stranu Đokovića
B92 pre 3 dana
Daren Kejhil, trener Janika Sinera, smatra da je Novak Đoković zaslužio izvinjenje novinara Tonija Džonsa. U međuvremenu, to se i dogodilo, dok je Kejhil ranije objašnjavao karakter ovog novinara televizije "Nine". Đoković je zbog neumesnih… »
Voditelj se kaje: Novače, izvini! Izneverio sam srpske navijače
Sport klub pre 3 dana
Australijska televizija Kanal 9 i novinar Toni Džons izvinili su se Novaku Đokoviću. Đoković je posle meča sa Jiržijem Lehečkom odbio da govori na terenu, a kao razlog je naveo neumesne komentare novinara Džonsa, kao i činjenicu da se on, baš… »
Đoković dobio izvinjenje: "Izneverio sam srpske navijače" VIDEO
B92 pre 3 dana
Australijski TV kanal "Devet", kao i novinar Toni Džons, izvinili su se Novaku Đokoviću. Đoković je posle meča sa Jiržijem Lehečkom odbio da govori na terenu, a kao razlog je naveo neumesne komentare novinara Džonsa, kao i činjenicu da se on… »
Oglasio se novinar koji je vređao Đokovića i Srbe: Naučio napamet šta da kaže, tek sad će izazvati gnev
Mondo pre 3 dana
Australijski novinar Toni Džouns, zbog kog je Novak Đoković zapretio bojkotom intervjua, oglasio se i "ponudio izvinjenje". Teško da će Đoković biti zadovoljan posle ovih reči. Srpski teniser Novak Đoković zapretio je bojkotom intervjua na… »
"Nazvati Đokovića precenjenim je suludo"
B92 pre 3 dana
Beloruska teniserka Viktorija Azarenka šokirana je izjavom novinara televizije "Nine" Tonija Džonsa, o Novaku Đokoviću. Džons je tokom uključenja probao da bude duhovit. "Ponovo smo u Melburn parku, gde vidimo navijače Novaka Đokovića koji glasno… »
Vesti dana »
VIDEO: Pogledajte najavu studenata za blokadu sva tri mosta u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 10 satijoš 8 povezanih
"Već ove nedelje će se izricati i pokretati postupci protiv onih koji krše zakon": Slavica Đukić Dejanović o gorućim temama u prosveti
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Novak se oglasio i razbio nadu hejterima: Nadali se da neće moći, ovo je njegov odgovor!
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane
Rhmz se ponovo oglasio - oblačno vreme, pa kiša u ovim delovima Srbije! Poznato i šta nas čeka od subote
Mondo pre 3 satajoš 20 povezanih