Povezane vesti

Matora napravila lom u kafani: Proslavlja rođenje Stefaninog sina i čašćava muzičare "Presrećna sam"

Matora napravila lom u kafani: Proslavlja rođenje Stefaninog sina i čašćava muzičare "Presrećna sam"

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Bivša rijaliti učesnica i verenica Jovane Tomić Matore, Stefani Grujić, porodila se danas i dobila dečaka. Porođaj je prošao kako treba a mama i beba su dobro. Kako bi proslavila kako dolikuje, Matora se uputila u jednu prestoničku… »
"Šokirana sam" Munjezova majka van sebe nakon što je saznala da je postala baka: "Ništa mi nije jasno"

"Šokirana sam" Munjezova majka van sebe nakon što je saznala da je postala baka: "Ništa mi nije jasno"

Alo pre 5 dana
Danijel nije ni znao da Stefani čeka njegovo dete, a njegova majka Goca bila je van sebe kada je čula pismo u "Eliti" Danijel Dujković Munjez, bivši učesnik "Elite", danas je saznao da je postao otac dečaka po imenu Konstantin. Naime, Stefani… »
"Oko mamino, srce tatino... " Matora pravi haos u kafani, čašćava muziku, cepaju joj majicu, evo kako slavi rođenje…

"Oko mamino, srce tatino... " Matora pravi haos u kafani, čašćava muziku, cepaju joj majicu, evo kako slavi rođenje…

Alo pre 5 dana
Matora se veselila uz pesmu "Mali gospodin", čašćavala muzičare, a onda su joj oni pocepali majicu što se, po običaju, radi novopečenom tati. Danas je Jovana Tomić Matora najsrećnija osoba, jer je njena verenica, Stefani Grujić, postala majka… »
"Beba liči na mene" Matora se oglasila nakon što je njena verenica postala mama, grca u suzama!

"Beba liči na mene" Matora se oglasila nakon što je njena verenica postala mama, grca u suzama!

Alo pre 5 dana
Matora ne prestaje da plače nakon što se njena verenica porodila. Jovana Tomić Matora ne krije sreću zbog toga što je njena verenica Stefani Grujić danas postala majka dečaka Konstantina. Otac deteta jeste Danijel Dujković Munjez, aktuelni… »
Munjez postao otac! Porodila se verenica Jovane Tomić Matore, muk i neverica u Eliti!

Munjez postao otac! Porodila se verenica Jovane Tomić Matore, muk i neverica u Eliti!

Alo pre 5 dana
Posle ovoga u Eliti više ništa neće biti. Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu Bele kuće. Takmičarima "Elite" saopšteno se bivša rijaliti učesnica Stefana Grujić porodila, da je na svet donela dečaka po imenu Konstantin, a da je otac… »

Vesti dana »