Povezane vesti
Eu vadi iz blata električne automobile: Spremaju se novi podsticaji za kupovinu vozila, evo u kojim sve državama
Kurir 22.01.2025
EU planira uvođenje novih podsticaja za kupovinu električnih automobila u svim državama članicama. Nemački kancelar Olaf Šolc potvrdio je ovaj predlog tokom govora na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, u Švajcarskoj. U mnogim zemljama EU ukinute su… »
EU spašava električne automobile?
Kamatica 22.01.2025
U mnogim zemljama EU ukinute su nacionalne subvencije za električne automobile, što je dovelo do pada prodaje. Sada izgleda da će Evropska unija zajedničkim evropskim naporima pokušati da preokrene taj trend. "Drago mi je što je predsednica Komisije… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 49 minutajoš 22 povezane
RHMZ upozorava na nevreme: Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, evo gde će biti najkritičnije
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
Da li je ovo Stanijin honorar u "Eliti 9"? Asmin otkrio detalje, cifra je astronomska!
Telegraf pre 9 minutajoš 16 povezanih
Elektrodistribucija Niš najavila isključenja struje za 21. 07. 2026.
Naissus info pre 44 minutajoš 16 povezanih