Povezane vesti
Noris: Sa svima sam spreman da se borim za titulu u Formuli 1
Sportski žurnal 22.01.2025
Nova sezona počinje 16. marta trkom za Veliku nagradu Australije. Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je ove godine sa svima spreman da se bori za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon što je mnogo naučio tokom prošle sezone. Noris je prošle sezone… »
"Spreman sam za nove pobede“: Noris najavio borbu za titulu
Večernje novosti 22.01.2025
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je ove godine sa svima spreman da se bori za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon što je mnogo naučio tokom prošle sezone. FOTO: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL Vozač Meklarena Noris je prošle sezone zabeležio prve pobede… »
Noris najavio borbu za titulu: "Spreman sam"
B92 22.01.2025
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je ove godine sa svima spreman da se bori za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon što je mnogo naučio tokom prošle sezone. Noris je prošle sezone zabeležio prve pobede u karijeri i borio se za titulu sa Maksom… »
Vesti dana »
Zemljotres je ovu karipsku prestonicu 2010. pretvorio u pepeo i prah: poginulo je i nestalo 300.000 ljudi
Telegraf pre 40 minutajoš 37 povezanih
"Tihi ubica" sve što treba da znate o toplotnim talasima koji prže Srbiju i Evropu: Svake godine odnese pola miliona života
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
Važno za Beograđane: Linije javnog prevoza promenile trasu, zatvoren deo centra Beograda – ovo je spisak izmena
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
Džeko se konačno oglasio: Napravio haos kad ga je Barbarez zamenio, sad progovorio
Mondo pre 5 minutajoš 76 povezanih