Povezane vesti
Noris: Sa svima sam spreman da se borim za titulu u Formuli 1
Sportski žurnal 22.01.2025
Nova sezona počinje 16. marta trkom za Veliku nagradu Australije. Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je ove godine sa svima spreman da se bori za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon što je mnogo naučio tokom prošle sezone. Noris je prošle sezone… »
"Spreman sam za nove pobede“: Noris najavio borbu za titulu
Večernje novosti 22.01.2025
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je ove godine sa svima spreman da se bori za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon što je mnogo naučio tokom prošle sezone. FOTO: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL Vozač Meklarena Noris je prošle sezone zabeležio prve pobede… »
Noris najavio borbu za titulu: "Spreman sam"
B92 22.01.2025
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je ove godine sa svima spreman da se bori za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon što je mnogo naučio tokom prošle sezone. Noris je prošle sezone zabeležio prve pobede u karijeri i borio se za titulu sa Maksom… »
Vesti dana »

Đedović: Javna rasprava o Strategiji upravljanja mineralnim resursima ide dalje, uprkos pokušajima ometanja
Blic pre 43 minutajoš 31 povezana

Bruno Duarte i "tadićevski" eksperiment koji radi: Ima to u brazilskoj krvi, samo mu je trebalo reći
Mondo pre 37 minutajoš 40 povezanih

Azijska tržišta: Indeksi rastu, analiziraju se najnovije Trumpove prijetnje
SEEbiz pre 32 minutajoš 52 povezane

Ljudi vrište dok se most pod njihovim nogama ruši Stravična nesreća u Kini, ima mrtvih i povređenih (video)
Alo pre 23 minutajoš 24 povezane