Povezane vesti
"Prijavio sam se za eutanaziju" Bojan Tomović o teškoj borbi sa bipolarnim poremećajem: Rečeno mi je da će ti antidepresivi da…
Kurir 23.01.2025
Bojan Tomović godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem, a u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u bilo kakvo… »
"Toliko je bilo loše, da sam hteo da me uspavaju": Pevač mnogima naterao suze na oči kad je otkrio šta mu se dešava: "Nisam…
Blic 23.01.2025
Pevač Bojan Tomović, koji godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane