Povezane vesti
"Prijavio sam se za eutanaziju" Bojan Tomović o teškoj borbi sa bipolarnim poremećajem: Rečeno mi je da će ti antidepresivi da…
Kurir 23.01.2025
Bojan Tomović godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem, a u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u bilo kakvo… »
"Toliko je bilo loše, da sam hteo da me uspavaju": Pevač mnogima naterao suze na oči kad je otkrio šta mu se dešava: "Nisam…
Blic 23.01.2025
Pevač Bojan Tomović, koji godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu nastavljen ispred DIF-a, okupljeni traže ostavku i dekana Drida
Beta pre 38 minutajoš 44 povezane
Ogoljena represija: Udarne policijske jedinice imaju nove rukovodioce, a njihove prve rezultate videli smo sinoć u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 53 povezane
Ko je moćna kuma Joksimovića, kandidat za novu direktorku RTS-a? Ovo su svi detalji o Manji Grčić
Mondo pre 23 minutajoš 27 povezanih
Vučić sa Orbanom o NIS-u u Davosu: "Verujem da će konačni ugovor Rusa i Mađara biti završen do sredine marta"
Insajder pre 4 satijoš 25 povezanih