Povezane vesti
"Prijavio sam se za eutanaziju" Bojan Tomović o teškoj borbi sa bipolarnim poremećajem: Rečeno mi je da će ti antidepresivi da…
Kurir 23.01.2025
Bojan Tomović godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem, a u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u bilo kakvo… »
"Toliko je bilo loše, da sam hteo da me uspavaju": Pevač mnogima naterao suze na oči kad je otkrio šta mu se dešava: "Nisam…
Blic 23.01.2025
Pevač Bojan Tomović, koji godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u… »
Vesti dana »
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 41 minutajoš 5 povezanih
Oglasilo se Više javno tužilaštvo o hapšenju advokata Čedomira Stojkovića
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp ukazao da su SAD pogodile objekat vezan za brodove za koje se sumnja da prevoze drogu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana