Povezane vesti
"Prijavio sam se za eutanaziju" Bojan Tomović o teškoj borbi sa bipolarnim poremećajem: Rečeno mi je da će ti antidepresivi da…
Kurir 23.01.2025
Bojan Tomović godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem, a u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u bilo kakvo… »
"Toliko je bilo loše, da sam hteo da me uspavaju": Pevač mnogima naterao suze na oči kad je otkrio šta mu se dešava: "Nisam…
Blic 23.01.2025
Pevač Bojan Tomović, koji godinama muku muči sa bipolarnim poremećajem u više navrata je otkrivao detalje te borbe, a jednom prilikom je ispričao da je hteo da ga uspavaju. Naime, Bojan tvrdi da je situacija bila toliko loša, da je i sam izgubio veru u… »
Vesti dana »
Šta je zapravo rekla Marta Kos o situaciji u Srbiji? "Rizik od gubitka 1,5 milijardi i dalje postoji"
Nova pre 6 minutajoš 40 povezanih
(Mapa) Od sutra Bulevarom despota Stefana samo javnim prevozom: Velike izmene saobraćaja u Beogradu, četiri linije menjaju trasu, ukida se stajalište, a evo do kada sve traje
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
(Uživo) Postoji 1 odsto šanse za mega zemljotres: Vojska na ulicama, evakuisano 11 gradova, preti megazemljotres
Mondo pre 31 minutajoš 36 povezanih
Brnabić: Deluje da je Marta Kos izrekla nešto drugo od onoga što je opozicija najavljivala
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih