Povezane vesti
"Zabijali su mi nož u leđa svakog dana": Ana Nikolić otkrila kako su je izneverili najbliži: "Posle sam ih sama oterala"
Blic 24.01.2025
Pevačica Ana Nikolić kaže da je u prošlosti imala problema sa ljudima koji su joj se predstavljali kao prijatelji, ali se na kraju ispostavilo da samo žele da joj zabiju nož u leđa. Naime, pevačica je govorila o tome kako je to pogađalo, ali je brzo… »
"Zabijali su mi nož u leđa svakog dana" Ana Nikolić otkrila kako su je izneverili najbliži: Posle sam ih sama oterala
Kurir 24.01.2025
Ana Nikolić kaže da je u prošlosti imala problema sa ljudima koji su joj se predstavljali kao prijatelji, ali se na kraju ispostavilo da samo žele da joj zabiju nož u leđa. Naime, pevačica je govorila o tome kako je to pogađalo, ali je brzo ojačala. -… »
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 4 satijoš 32 povezane
Granatiran Herson – troje stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 1 satjoš 49 povezanih
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 5 minutajoš 29 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
Radio 021 pre 4 satijoš 25 povezanih
Formula 1 dobila novog šampiona! Neviđena drama u Abu Dabiju, evo ko je stigao do titule!
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih