Povezane vesti
Dva meseca blokada fakulteta u Srbiji: Studentski dnevnik
BBC News 25.01.2025
Četvoro studenata podelilo je utiske sa blokada fakulteta za BBC na srpskom. Amfiteatri pretvoreni u spavaonice, smišljanje natpisa za transparente, kuvanje kafe, četkice za zube i peškiri u zajedničkom kupatilu i drvene klupe umesto trpezarijskog stola… »
Danas 25.01.2025
Amfiteatri pretvoreni u spavaonice, smišljanje natpisa za transparente, kuvanje kafe, četkice za zube i peškiri u zajedničkom kupatilu i drvene klupe umesto trpezarijskog stola. „Kad bi me neko pitao da napišem dnevnik o tome šta se sve dešavalo za dva… »
Južne vesti 25.01.2025
ANĐELA RADOJIČIĆ Amfiteatri pretvoreni u spavaonice, smišljanje natpisa za transparente, kuvanje kafe, četkice za zube i peškiri u zajedničkom kupatilu i drvene klupe umesto trpezarijskog stola. „Kad bi me neko pitao da napišem dnevnik o tome šta se sve… »
NIN 25.01.2025
Amfiteatri pretvoreni u spavaonice, smišljanje natpisa za transparente, kuvanje kafe, četkice za zube i peškiri u zajedničkom kupatilu i drvene klupe umesto trpezarijskog stola. "Kad bi me neko pitao da napišem dnevnik o tome šta se sve dešavalo za dva… »
Radio 021 25.01.2025
Četvoro studenata podelilo je utiske sa blokada fakulteta za BBC na srpskom. ANĐELA RADOJIČIĆ Amfiteatri pretvoreni u spavaonice, smišljanje natpisa za transparente, kuvanje kafe, četkice za zube i peškiri u zajedničkom kupatilu i drvene klupe umesto… »
Vesti dana »

Tramp: Nameravam da završim sukob u Ukrajini, uprkos svojim kritičarima
Sputnik pre 25 minutajoš 29 povezanih

Aleksić pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Pravda pre 35 minutajoš 29 povezanih

„Gde smo ono stali?“: Studenti objavili vreme i lokacije za večerašnje proteste
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
Danas pre 3 satajoš 42 povezane

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 23 povezane