Повезане вести
Преживели страхују да Европа заборавља лекције из Аушвица
BBC News 26.01.2025
Осамдесет година после ослобађања концентрационог логора, неки политичари олако нападају аутсајдере. „Кад сам видео концентрациони логор рођеним очима и слушао особу која јепрошла кроз све то и преживела, тек тад ми је заиста… »
Данас 26.01.2025
„Кад сам видео концентрациони логор рођеним очима и слушао особу која јепрошла кроз све то и преживела, тек тад ми је заиста допрело до мозга. То је веома важно за младе људе као што сам ја. Ми ћемо ускоро моћи да гласамо… »
Блиц 26.01.2025
„Кад сам видео концентрациони логор рођеним очима и слушао особу која јепрошла кроз све то и преживела, тек тад ми је заиста допрело до мозга. То је веома важно за младе људе као што сам ја. Ми ћемо ускоро моћи да гласамо… »
Радио 021 26.01.2025
Осамдесет година после ослобађања концентрационог логора, неки политичари олако нападају аутсајдере. Гетти Имагес Аушвиц након ослобођења у јануару 1945. године „Кад сам видео концентрациони логор рођеним очима и слушао особу… »
НИН 26.01.2025
"Кад сам видео концентрациони логор рођеним очима и слушао особу која јепрошла кроз све то и преживела, тек тад ми је заиста допрело до мозга. То је веома важно за младе људе као што сам ја. Ми ћемо ускоро моћи да гласамо… »
Јужне вести 26.01.2025
Гетти Имагес Аушвиц након ослобођења у јануару 1945. године „Кад сам видео концентрациони логор рођеним очима и слушао особу која јепрошла кроз све то и преживела, тек тад ми је заиста допрело до мозга. То је веома важно за… »
Вести дана »

Војна парада 2025: Дефиловали сви ешалони Војске Србије, нека оружја и летелице приказане по први пут: Летели и бомбардери и "рафали, учествовало 10.000 људи (фото, видео)
Блиц пре 25 минутајош 81 повезана

Сајбер напад изазвао кашњења и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 46 минутајош 29 повезаних

„Ко не скаче, тај је ћаци“ се ори на дербију: Још мало до почетка меча, полиција на сваком кораку у Хумској
Нова пре 25 минутајош 56 повезаних

Адриана Вилагош на Светском првенству у Токију: осмо место у финалу бацања копља
Наслови.аи пре 2 сатајош 66 повезаних