Povezane vesti
Preživeli strahuju da Evropa zaboravlja lekcije iz Aušvica
BBC News pre 1 dan
Osamdeset godina posle oslobađanja koncentracionog logora, neki političari olako napadaju autsajdere. „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga… »
Danas pre 1 dan
„Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja. Mi ćemo uskoro moći da glasamo. Krajnja desnica… »
Blic pre 1 dan
„Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja. Mi ćemo uskoro moći da glasamo. Krajnja desnica… »
Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Aušvic nakon oslobođenja u januaru 1945. godine „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što… »
NIN pre 1 dan
"Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja. Mi ćemo uskoro moći da glasamo. Krajnja desnica stiče… »
Radio 021 pre 1 dan
Osamdeset godina posle oslobađanja koncentracionog logora, neki političari olako napadaju autsajdere. Getty Images Aušvic nakon oslobođenja u januaru 1945. godine „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Ministarka bez portfelja Tatjana Macura uputila otvoreno pismo studentima i pozvala ih na dijalog
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
„Protesti predstavljaju najveći izazov za populističku vlast u Srbiji“: Strani mediji o blokadi Autokomande
Danas pre 5 satijoš 1 povezana