Povezane vesti

Preživeli strahuju da Evropa zaboravlja lekcije iz Aušvica

BBC News pre 1 dan
Osamdeset godina posle oslobađanja koncentracionog logora, neki političari olako napadaju autsajdere. „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga… »

Danas pre 1 dan
„Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja. Mi ćemo uskoro moći da glasamo. Krajnja desnica… »

Blic pre 1 dan
„Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja. Mi ćemo uskoro moći da glasamo. Krajnja desnica… »

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Aušvic nakon oslobođenja u januaru 1945. godine „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što… »

NIN pre 1 dan
"Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja. Mi ćemo uskoro moći da glasamo. Krajnja desnica stiče… »

Radio 021 pre 1 dan
Osamdeset godina posle oslobađanja koncentracionog logora, neki političari olako napadaju autsajdere. Getty Images Aušvic nakon oslobođenja u januaru 1945. godine „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla… »

Vesti dana »