Povezane vesti
Preživeli strahuju da Evropa zaboravlja lekcije iz Aušvica
BBC News 26.01.2025
Osamdeset godina posle oslobađanja koncentracionog logora, neki političari olako napadaju autsajdere. „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je… »
NIN 26.01.2025
"Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja. Mi ćemo uskoro moći da glasamo. Krajnja desnica stiče sve više… »
Južne vesti 26.01.2025
Getty Images Aušvic nakon oslobođenja u januaru 1945. godine „Kad sam video koncentracioni logor rođenim očima i slušao osobu koja jeprošla kroz sve to i preživela, tek tad mi je zaista doprelo do mozga. To je veoma važno za mlade ljude kao što sam ja… »
Vesti dana »
"Ovo se nije dogodilo poslednjih 112 godina!" Ivan Ristić najavio nesvakidašnji vremenski fenomen: Počinje na Krstovdan i trajaće punih 13 dana
Blic pre 45 minutajoš 15 povezanih
Partizan je ovo čekao gotovo dve decenije! Isplivao podatak koji će mnoge ostaviti u neverici!
Kurir pre 5 minutajoš 34 povezane
Srušio se avion u DR Kongu: Poginulo 14 putnika, među njima šef vojnog suda i glavni revizor oružanih snaga
Insajder pre 25 minutajoš 2 povezane
Preminuo biznismen Milan Panić, nekadašnji premijer SR Jugoslavije
Biznis.rs pre 35 minutajoš 21 povezana
Sindikat traži istragu o novcu za jaslice u Vršcu gde se obrušio deo plafona: "Korupcija ubija"
Radio 021 pre 15 minutajoš 1 povezana