Povezane vesti

"Ne brini, voleće te sve dok je tvog novčanika": Naša pevačica priznala da je tešila muža kad se posvađa s ljubavnicom

"Ne brini, voleće te sve dok je tvog novčanika": Naša pevačica priznala da je tešila muža kad se posvađa s ljubavnicom

Mondo 27.01.2025
Pevačica Nada Obrić ne krije da je imala turbulentan prvi brak. Pevačica Nada Obrić, koja je na početku karijere radila i u opštini, jednom prilikom je govorila o prevari supruga Ace Ivanovića. Pevačica je rekla da je bila svesna da je suprug… »
Folkerka tešila muža kada se posvađa s ljubavnicom Otkrila detalje i šokirala: Ako bude bezobrazna, ja ću se s njom…

Folkerka tešila muža kada se posvađa s ljubavnicom Otkrila detalje i šokirala: Ako bude bezobrazna, ja ću se s njom…

Kurir 27.01.2025
Pevačica Nada Obrić otvoreno je govorila o prevari supruga Ace Ivanovića. Pevačica je rekla da je bila svesna da je suprug vara, a u jednom trenutku ga je čak tešila nakon svađe sa ljubavnicom. - Mnogo si mi nervozan, molim te nemoj. Pomirićete se… »
Pevačica tešila muža kada se posvađa sa ljubavnicom: Otkrila detalje i šokirala: "Ne brini, ako bude bezobrazna, ja ću se…

Pevačica tešila muža kada se posvađa sa ljubavnicom: Otkrila detalje i šokirala: "Ne brini, ako bude bezobrazna, ja ću se…

Blic 27.01.2025
Pevačica Nada Obrić otvoreno je govorila o prevari suprutga Ace Ivanovića. Nada Obrić istakla je da je bila svesna da je suprug vara, a u jednom trenutku ga je čak tešila nakon svađe sa ljubavnicom. - Mnogo si mi nervozan, molim te nemoj… »

Vesti dana »