Povezane vesti
Amorim ponizio Rašforda: "Pre bih na klupu stavio trenera golmana!"
Sportske.net 27.01.2025
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim rekao je da bi na klupu za rezervne igrače pre stavio 63-godišnjeg trenera golmana tog kluba nego fudbalera Markusa Rašforda. Mančester junajted je u nedelju u Londonu pobedio Fulam 1:0, golom Lisandra Martinesa… »
Amorim: Ostario sam deset godina za dva meseca u Junajtedu
Sportski žurnal 27.01.2025
„Drago mi je što sam ovde i što sa ovim ljudima mogu da proslavim 40. rođendan”. Menadžer Mančester junajted Ruben Amorim izjavio je da je njegov tim ostvario važnu pobedu nad Fulamom, prenose danas britanski mediji. Fudbaleri Mančester junajteda… »
Ruben Amorim: Ostvarili smo važan trijumf u Londonu, ali to je već zaboravljeno
Večernje novosti 27.01.2025
Menadžer fudbalskog kluba Mančester junajted Ruben Amorim izjavio je da je njegov tim ostvario važnu pobedu protiv Fulama u Premijer ligi, prenose danas britanski mediji. FOTO: Tanjug/AP Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su u nedelju u Londonu ekipu… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum o Ukrajini: konstruktivni razgovori i najave sankcija
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 64 povezane

"Videla mu je smrt, ali je..." Suzana otkrila šta je zaista Baba Vanga prorekla Popoviću i zašto mu nije otkrila kada će tačno umreti: Sve što mu je rekla...
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 52 minutajoš 179 povezanih