Povezane vesti
Kako čovek to tako nauči da poružni lepotu: Goca Tržan emotivno o baladi koja govori više od reči (foto/video)
Večernje novosti 29.01.2025
POP zvezda Gordana Goca Tržan prošle godine proslavila je velikim solističkom koncertom 30 godina postojanja na muzičkoj sceni. Foto: Dejan Milićević Važi za iskrenu osobu na javnoj sceni koja govori otvoreno o svim temama, a publika obožava njene… »
Sve što nosite u sebi, ne može da se nauči: Aleksandra Mladenović o trajanju na sceni i rodnom kraju (foto/video)
Večernje novosti 29.01.2025
ZA sve ove godine koliko postojim na estradi, mnogo toga sam naučila. Bilo je tu onih koji su bili pored mene kao prava podrška, a ko zarad višeg cilja. I naučila sam lekciju, mnogo više od lekcije. Sve to me je trglo, sazrela sam dosta. Znam kad neko… »
Vesti dana »
Izabrana nova vlada u Prištini Kurti premijer, Rašić ministar, oglasila se Srpska lista: "Nećemo podržati" (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Aljbuljena Hadžiju izabrana za predsednicu Skupštine Kosova, Slavko Simić potpredsednik iz Srpske liste
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Strašni detalji masakra u Kanadi: Napadač ubio majku, brata i sestru! Godinama imao psihičkih problema (foto)
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane
Poljoprivrednici najavili nastavak blokade Ibarske magistrale dok Vlada Srbije ne ispuni njihove zahteve
Danas pre 3 satajoš 1 povezana