Повезане вести
Како човек то тако научи да поружни лепоту: Гоца Тржан емотивно о балади која говори више од речи (фото/видео)
Вечерње новости 29.01.2025
ПОП звезда Гордана Гоца Тржан прошле године прославила је великим солистичком концертом 30 година постојања на музичкој сцени. Фото: Дејан Милићевић Важи за искрену особу на јавној сцени која говори отворено о свим темама, а… »
Све што носите у себи, не може да се научи: Александра Младеновић о трајању на сцени и родном крају (фото/видео)
Вечерње новости 29.01.2025
ЗА све ове године колико постојим на естради, много тога сам научила. Било је ту оних који су били поред мене као права подршка, а ко зарад вишег циља. И научила сам лекцију, много више од лекције. Све то ме је тргло, сазрела… »
Вести дана »

РХМЗ издао хитна упозорења за интензивне пљускове, град и олујни ветар у Нишавском и Мачванском округу
Наслови.аи пре 1 сатјош 50 повезаних

Пољопривредници најавили протест због неиспуњених захтева: Траже помоћ државе и ниже цене горива
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 14 повезаних

МУП: На скуповима грађана против блокада више од 144.000 грађана, највише на Вождовцу
Глас Зајечара пре 9 сатијош 8 повезаних

Болан шамар за Србију и тежак пораз од аутсајдера – дебакл „орлова“ на почетку Светског првенства
Нова пре 1 сатјош 30 повезаних