Повезане вести

Нова Влада или нови избори

Нова Влада или нови избори

Време 31.01.2025
Председник Владе у оставци Милош Вучевић изјавио је у четвртак увече (30. јануар) да је владајућа коалиција ближа одлуци да се формира нова Влада, али да не може ни да искључи расписивање избора, додајући да ће коначна одлука о… »
"Не искључујем расписивање избора": Вучевић о формирању нове Владе: Не мисле сви да је требало да дам оставку

"Не искључујем расписивање избора": Вучевић о формирању нове Владе: Не мисле сви да је требало да дам оставку

Блиц 30.01.2025
Председник Владе Милош Вучевић изјавио је вечерас да је владајућа коалиција ближа одлуци да се формира нова Влада, али да не може ни да искључи расписивање избора, додајући да ће коначна одлука о томе бити донета за десетак… »
Ово је кап која је прелила чашу: Милош Вучевић отворено о оставци на место премијера: Открио и део разговора с председником…

Ово је кап која је прелила чашу: Милош Вучевић отворено о оставци на место премијера: Открио и део разговора с председником…

Блиц 30.01.2025
Председник Владе Милош Вучевић изјавио је вечерас да би волео да његова одлука о подношењу неопозиве оставке на место председника Владе помогне да се, како је навео, смире тензије у друштву, као и да покаже да у политици… »
Вучевић: Одлуку о оставци сам донео сам

Вучевић: Одлуку о оставци сам донео сам

Данас 30.01.2025
Премијер Србије у оставци Милош Вучевић изјавио је да је напад у Новом Саду, када су нападачи на студенткињу изашли из просторија Српске напредне странке, „кап која је прелила чашу“ у његовој одлуци да поднесе оставку и да… »

Вести дана »