Povezane vesti
"Plačući sam rekla prijateljici da mi muž razdire dušu" Vedrana Rudan o najtežoj borbi: "Neće me prevariti sa najboljom…
Blic 01.02.2025
Vedrana Rudan opisala je kako izgleda borba koju vodi sa opakom bolešću. Naime, Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, koju je objavila na "Rudan.info" iznela sve detalje njenog trenutnog zdravstvenog stanja i otkrila ko joj najviše pomaže u najtežoj… »
"Neće me prevariti s drugaricom, ali ima toliko mlađih žena": Vedrana Rudan usred najteže borbe progovorila o mužu
Mondo 01.02.2025
Vedrana Rudan u poslednjoj kolumni pisala o porodici koja se okupila oko nje i knjizi koju joj je suprug poklonio. Hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja redovno obaveštava pratioce o borbi sa najtežom bolešću, otkrila je u svojoj novoj kolumni detalje… »
Vesti dana »

Delegacija EU: Srbija dobila 51,7 miliona evra u okviru pretfinansiranja Plana rasta
RTV pre 4 satijoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 5 satijoš 23 povezane

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Sudije iz Užica na meti Informera zbog odluke o ponavljanju izbora
Radio 021 pre 36 minutajoš 59 povezanih

Shvatio sam da je vreme koje mi je ostalo dragoceno… Zdravlje Žike Jakšića zabrinulo javnost, hitno hospitalizovan
Svet & Skandal pre 2 satajoš 39 povezanih