Povezane vesti
"Plačući sam rekla prijateljici da mi muž razdire dušu" Vedrana Rudan o najtežoj borbi: "Neće me prevariti sa najboljom…
Blic 01.02.2025
Vedrana Rudan opisala je kako izgleda borba koju vodi sa opakom bolešću. Naime, Vedrana Rudan je u svojoj novoj kolumni, koju je objavila na "Rudan.info" iznela sve detalje njenog trenutnog zdravstvenog stanja i otkrila ko joj najviše pomaže u najtežoj… »
"Neće me prevariti s drugaricom, ali ima toliko mlađih žena": Vedrana Rudan usred najteže borbe progovorila o mužu
Mondo 01.02.2025
Vedrana Rudan u poslednjoj kolumni pisala o porodici koja se okupila oko nje i knjizi koju joj je suprug poklonio. Hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja redovno obaveštava pratioce o borbi sa najtežom bolešću, otkrila je u svojoj novoj kolumni detalje… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane