Povezane vesti
"Ne mogu da otvorim prozor, ni auto, niti da držim mikrofon": Indi se opet suočava sa zdravstvenim problemom
Mondo 01.02.2025
Indi ima novih problema sa zdravljem, zbog kojih mora hitno na operaciju. Pevačica je 2020. godine bila životno ugrožena, usled komplikacija koje su nastale nakon operacije smanjenja želuca, pa ne čudi što od tada ima averziju prema operacijama. Indi je… »
"Milion hirurga nemaju odgovor za moju dojku" Indi preživljava dramu, mora hitno na operaciju! Ovo su detalji
Kurir 01.02.2025
Indi Aradinović je 2020. godine bila životno ugrožena usled komplikacija koje su nastale nakon operacije smanjenja želuca, pa ne čudi što od tada ima averziju prema operacijama. Međutim, pevačica je otkrila da se već duže vreme suočava sa zdravstvenim… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
Danas pre 12 minutajoš 30 povezanih
Vučić pripadnicima MUP: Vi ste stub države, neću dozvoliti da policija bude ponižena
Sputnik pre 12 minutajoš 25 povezanih
Ovaj deo Srbije biće prvi na udaru nevremena! Evo kada će oluje sa grmljavinom stići i do ostalih: Preti grad
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih
Trampov sporazum sa Iranom mogao bi da sruši Netanjahuovo političko nasleđe
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
In medija pre 1 satjoš 11 povezanih